Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 jel, hogy nem tesz jót neked a párkapcsolatod

Europress
5 jel, hogy nem tesz jót neked a párkapcsolatod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nehéz objektíven megítélni egy kapcsolatot, ha érzelmileg mélyen érint, mi mégis megpróbáljuk felnyitni a szemed. Az alábbiakban olyan intő jelekre hívjuk fel a figyelmed, melyek felett nem jó, ha elsiklasz.

1. Ha piszkálódós vagy rosszindulatú lettél, mióta összejöttetek

Persze mindenkinek lehet néha rossz napja, és viselkedhet szörnyen ezért, az teljesen normális, de ha észreveszed magadon, hogy többször vagy rossz, mint jó passzban, az intő jel. Ha az ingerültség alapállapotoddá vált, akkor lehet, hogy csapdába esve érzed magad a kapcsolatodban és ezt elkezded levezetni más helyzetekben és magán a kapcsolaton is.

2. Nem ugyanaz jelenti a kikapcsolódást számotokra

Ő azzal lazít, hogy buliból-buliba jár, mindig be kell rúgnia hozzá vagy imád hajnalig fennmaradni, te pedig próbálsz lépést tartani és vele menni, pedig halálosan kimerült vagy és csak alvásra, meg kanapén tévézésre vágysz, az nem jelent jót. Pláne nem, ha szóvá is teszi vagy megsértődik, ha nem tartasz vele! Persze, ha alapvetően egyezik a szabadidőtök töltéséről való elképzelésetek, de azért külön is szerveztek programot, azzal még nincs baj, csak azzal, amikor már az a gyakoribb.

3. Ha folyton eltűnik

Ha nem, vagy csak hosszú idő után válaszol a hívásaidra és üzeneteidre, az mindenképp aggasztó. Pláne, ha régebben nem okozott neki gondot a gyakoribb kapcsolattartás. Ha ehhez még szexuálisan és/vagy érzelmileg is eltávolodtatok egymástól, az mindenképpen aggasztó.

4. Ha csúnyán beszél az exeiről

Senkinek nem kötelező jó barátságban maradni a korábbi szerelmével, de ha csak szidni tudja őket, az vészjelzés lehet a számodra. Egyrészt azt mutatja, hogy valószínűleg minden kapcsolat végéért kizárólag a másik felet hibáztatja, ami veled is megtörténhet, ha problémátok adódik. Másrészt felnőtt ember, aki saját akaratából randizott azzal a nővel, így rá sem vet jó fényt, ha rendszeresen „hülye picsaként” hivatkozik rá.

5. Tele van lyukakkal az önéletrajza

Ha a munkahelyek felsorolásából az derül ki, hogy egy évnél többet sehol nem volt képes eltölteni, akkor könnyen lehet, hogy a párkapcsolatait is ilyen hamar megunja. Ha képtelen a munkahelyén átvészelni egy rosszabb időszakot, akkor nagy rá az esély, hogy mellőled is lelép, ha rázósabb részhez ér a kapcsolatotok.

Nálatok előfordul valamelyik?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!