Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Egy újabb meglepő dolog, ami közös a boldog párok életében

Europress
Egy újabb meglepő dolog, ami közös a boldog párok életében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha nem tudsz beilleszkedni a pasid baráti körébe, az sok vitát szülhet. Ráaádsul nem csak neked lesznek bosszús perceid, a kapcsolatotokra sincs jó hatással a külön töltött idő.

Egy új kutatás szerint, ha közös a baráti körötök, erősebbé válhat a kapcsolatotok. A kutatásban olyan főiskolás párok szerelmi életét vizsgálták, akik legalább 4 hónapja jártak együtt. Válaszokat kellett adniuk arról, mennyi közös barátjuk van, hogyan vélekednek a kapcsolatukról és mennyi időt töltenek egymással és a haverokkal.

A kutatók arra jöttek rá, hogy a közös baráti körön osztozó párok kapcsolata szorosabb és stabilabb volt, mint azoké, akik más-más csapattal jártak el szórakozni.

Ettől függetlenül még nem lesz szakítás a vége, ha nincs sok közös barátotok. A kutatásból az is kiderült, hogy a közös, médiához köthető élmények (olvasás, tv-zés, filmek) is erősítik a kapcsolatot. Igen, ha együtt nézitek a Trónok harcát, akkor is jobban kötődtök egymáshoz.

Ha tehát nem megoldható az, hogy összehozzátok a barátaitokat, kapcsoljátok be a tévét, vagy nézzetek meg egy filmet. Így szó szerint közelebb kerülhettek egymáshoz (főleg, ha összebújtok).

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!