Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogyan lettem örök szingli lányból boldog kapcsolatban élő?

Hogyan lettem örök szingli lányból boldog kapcsolatban élő?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vannak azok a lányok, akik 15 éves koruktól kezdve párkapcsolatban élnek, és pár hónapnál tovább sosem voltak szinglik. Na, meg vannak azok, akik akár éveket is eltöltenek egyedül, el sem tudják képzelni, hogy valaha lesz olyan hímnemű egyed, aki velük akarja majd leélni az életét. Az örök szingli csajok. Én is ilyen vagyok… khm voltam.

Amikor az ember éveken át nem talál komoly párt, az ismerősei ugyanazokat a mondatokat ismételgetik. Ezerszer hallottam a „túl válogatós vagy!”, és a „neked hogy-hogy nincs pasid?”-at, és a könyökömön jöttek ki. Voltak olyan időszakok, amikor elviselhetetlenül magányosnak éreztem magam, és egy napsütéses szombat délelőttön is képes voltam bedepizni, máskor teljesen jól elvoltam (a bulisztorijaimat végtelenségig tudnám sorolni), és úgy éreztem, hogy csak azért vágyok arra, hogy párom legyen, mert a környezetem és a társadalom ezt várja el. Ezerszer, milliószor végigpörgettem az agyamban, hogy miért nem jött még el az igazi, és természetesen nem sikerült rájönnöm addig, amíg valóban meg nem érkezett. Tudom, hogy te is unod már azokat a közhelyes tanácsokat, amiket a párkapcsolatfüggő haverjaid adnak arról, hogyan kell bepasizni. Ezért elmondom én, hogy mik a legfontosabb tapasztalataim az örök szingliből komoly párkapcsolatban élő nővé alakulásommal kapcsolatban:

Olvasd el ezt is!

1. Ez annyira sablonosan hangzik, hogy leírni is alig merem, de muszáj: légy önmagad! Sok csajszi (köztük én is egykoron) próbál egy teljesen más képet festeni magáról férfiak körében, mert azt hiszi, hogy csak azzal lesz vonzó. Nos, a pasiknak ebből csak az jön le, hogy valami nem oké, nem teljesen őszinte a dolog, és keresnek olyat, aki nem megjátszós.

2. Legyél igazi nő! Sosem felejtem el, amikor egy másik örök szingli barátnőm, aki egy hihetetlenül vagány és határozott csajszi, azzal próbált villogni egy neki tetsző srác előtt, hogy miután 130-cal lecsúszott egy sípályán, majd elesett, és agyrázkódása lett, simán hazavezetett egy 7 órás úton Ausztriából. Bár a lány (legyen most Kata) tényleg hihetetlenül bevállalós, ki az a pasi, aki ne érezné teljesen töketlennek (bocsánat) magát ezek után? Én is gyakran estem abba a hibába, hogy előadtam a „húdevagánycsaj” vagyok műsort (ami természetesen igaz is), ez pedig a béka popója alá nyomta az aktuális férfi önbizalmát.

3. Aki akar tőled valamit, az nem tűnik el. De komolyan: nincs olyan, hogy elfelejt írni, vagy túl sok a dolga, vagy épp most lépett ki egy komoly kapcsolatból, és a többi blabla. Ha valakinek bejössz, az ezt nem fél kimutatni, és veled akar lenni. Ne fecséreld az idődet olyan férfiakra, akik csak időnként tűnnek fel. Tudod, akkor nem kellesz eléggé.

4. Onnan tudod, hogy a Nagy Ő-vel van dolgod, hogy nem kell taktikázni. Igen, nem te vagy az egyedüli, aki órákig agyal, hogy mit írjon a srác üzenetére, vagy direkt nem válaszol két óráig, hogy ne tűnjön tapadósnak. Ha csak azért teszel fel kérdést, hogy biztosan válaszolnia kelljen. De, ha egy olyan sráccal van dolgod, akivel tényleg egy hullámhosszon vagy, és aki komolyan érdeklődik utánad, bármit írhatsz, neki tetszeni fog!

5. Felejtsd el az álompasit! Igen, mindenki elképzeli külsőleg-belsőleg, hogy milyen férfire vágyik, de attól még, hogy valaki papíron tökéletes, a gyakorlatban korántsem az. Dobd az álmokat, és legyél reálisabb. Mert talán az igazi nem úgy fest majd, ahogy elképzelted, később rájössz, hogy ő az álompasi.

Néha még most is úgy gondolok magamra, mint a tipikus szingli csaj, és már örülök, hogy volt ilyen időszak is az életemben. Szóval addig is, amíg nem jön el az igazi, élvezd ki az egyedül töltött időt, mert amikor ennek vége, teljesen megváltozik az életed, és rájössz majd, milyen hasznos volt a szinglilét!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!