Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A párkapcsolatok 4 alaptípusa - ti melyikbe tartoztok?

Europress
A párkapcsolatok 4 alaptípusa - ti melyikbe tartoztok?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem mi találtuk ki őket, hanem a tudósok.

Brian Ogolsky és munkatársai 376 huszonéves párt figyeltek meg közelebbről, és a következő kategóriákba sikerült sorolniuk őket:


1. Drámai (a résztvevők 34%-a)

Érzelmi hullámvasút, rengeteg csúcs és mélypont. Az egymás iránti elkötelezettségük gyorsabban változik, mint a többieké. Több időt töltenek külön, és általánosságban egy kicsit negatívabban vélekednek a kapcsolatukról. Családjuk és barátaik kevésbé támogatják a románcot.

Olvasd el ezt is!


2. Partnerfókuszált (30%)

„A párom a világ közepe” – mondják az ide tartozók. Igen elkötelezettek a másik iránt, és ritkább náluk a mélypont. Boldogságuk egyenesen arányos azzal, hogy mennyi időt töltenek együtt.


3. Társasági (19%)

Csekélyebb változékonyság, kevesebb érzelmi lejtő az előbbiekhez képest. Kapcsolaton belüli változás esetén nagy befolyással bír rájuk a család és a barátok véleménye.

Olvasd el ezt is!


4. Konfliktusos (12%)

Folyton veszekednek. A drámai csoporthoz hasonlóan náluk is gyakoriak a viták, ám ezek nem eredményeznek akkora mélypontot. Kevesebb pozitív dolgot tudnak elmondani a kapcsolatukról, mint a partnerfókuszáltak, ráadásul kevesebb külső támogatást élveznek, mint a társaságiak.


Neked melyik ismerős a felsoroltak közül…?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!