Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 párkapcsolati felismerés, amire mindenki rádöbben egyszer

Europress
3 párkapcsolati felismerés, amire mindenki rádöbben egyszer
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A párkapcsolati gondokkal mindenki találkozott már, aki valaha élt párkapcsolatban. De mivel az életedet az adott emberrel szeretnéd leélni, érdemes egy kicsit mélyebben átgondolni ezeket!

Ezeket kell felismerned a problémákkal kapcsolatban:


1) Ha összejössz valakivel, nem csak az embert választod, hanem a problémáit is, amikkel neked is meg kell majd küzdened.
Akármennyire is szerelmesek vagytok egymásba, mindig jönnek olyan időszakok, amikor többet veszekedtek, vagy amikor egész egyszerűen irritál a másik. Állítólag a párkapcsolati problémák 68%-át sosem oldják meg. Ezért neked csak arra kell koncentrálnod, hogy a te viselkedésed a lehető legjobb legyen, ha pedig valakivel nem tudsz együtt élni, akkor nem érdemes rááldoznod az életedet.

Olvasd el ezt is!2) Nem tudod megváltoztatni azt az embert, aki nem érzi, hogy változnia kellene.
Nincs tökéletes ember, és nem is tudsz senkit azzá tenni. Ezt nehéz elfogadni, mert biztosan vannak olyan tulajdonságai a szerelmednek, amikkel képtelen vagy megbarátkozni. De ha valakit szeretsz, azt el kell fogadnod úgy, ahogy van!

Olvasd el ezt is!3) Nem biztos, hogy arra vágysz, amire hiszed, hogy vágysz.
Hogy egy kicsit érthetőbb legyen: te talán azt hiszed, hogy akkor működne jobban a párkapcsolatod, ha a pasid minden este elmosogatna, vagy több pénzt keresne. De észrevetted, hogy amikor valamit megkapsz, akkor valami más után kezdesz vágyakozni? Szóval ezek az apróságok, csak leplezik azt, ami valójában kellene, és azt kell kiderítened, hogy mi az!Te hogyan kezeled az ilyen problémákat?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!