Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így lehetsz képes feltétel nélkül szeretni

giphy
Így lehetsz képes feltétel nélkül szeretni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vár a boldogság új szintje, de tenni is kell érte.

1. Először magadat szeresd!

Az első lépés, hogy tudatosítsd: másoktól és a környezeted tárgyi feltételeitől függetlenül megvan mindened, ami ahhoz kell, hogy szeress és szeressenek. Alanyi jogon méltó vagy rá, nem szükséges „kiérdemelned”. Ha valami akadályoz az önelfogadásban, hát változtass, hogy szabad legyen az utad!

Olvasd el ezt is!


2. Ne vágyj a tökélyre!

Úgy érzed, nem vagy elég vékony, formás vagy okos? Esetleg szimplán szerencsétlennek tartod magadat? Szó sincs róla, hogy lejjebb kéne vinned a mércét, hiszen az hosszú távú terveid között bármi szerepelhet – csak előbb tűzz ki magad elé reális célokat. Az apró sikerélmények sorozata jobb érzés lesz a múló tökéletességnél.


3. „Az vagyok, amit teszek!”

Ez a felismerés elvezet oda, hogy megválogatod a szavaidat és a tetteidet. Panaszkodásért és pletykáért cserébe nem várhatsz mást – ám ez akkor is érvényes, ha csupa pozitív dolog árad belőled. A szeretet szeretetet szül, ez a világ működésének elsőszámú törvénye.


4. Nézz szembe a félelmeiddel!

A menekülés, az elrejtőzés és a megjátszás nem old meg semmit. A probléma a nyakadon marad, mégpedig az indulatokkal és a félelmekkel együtt. Ez olyan testileg-lelkileg egészségtelen magatartást vált ki, hogy képtelenné válsz a szeretetet áramoltatni.


5. Fogadd el, hogy nem oldhatsz meg mindent!

És a fő, hogy nem is kell. Nem rád vár a feladat, hogy rendbe tedd mások életét… még akkor sem, ha ellenállhatatlan kísértést érzel erre. Sőt, a saját dilemmáid közül is muszáj maradnia néhánynak, mert még nem jött el a megoldás ideje. Feladatok nélkül egyébként is unalmas lenne, nem?


Te hogy érzed, képes vagy a feltétel nélküli szeretetre?


Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!