Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 szakító ok, amik miatt nem mindig érdemes szakítani

Europress
4 szakító ok, amik miatt nem mindig érdemes szakítani
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elképzelted a tökéletes pasit, de nem vele hozott össze a sors? Sőt, olyan problémák is felmerültek, amik elméletileg abszolút szakító oknak számítanak? Érdemes átgondolni még egyszer a kapcsolatot, hiszen talán a baki ellenére ő lehet az Igazi!

1) Megszámlálhatatlan nővel volt kapcsolata előtted
Talán elsőre elborzadsz attól, hogy mekkora nőcsábász volt, ne írd le. Gondolj bele, a sok-sok nő közül te fogtad meg igazán. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy nem élte ki magát igazán. Ha veled tisztességesen viselkedik, csak azzal foglalkozz, hogy most mi van, és ne a múltjával.


2) Egzisztenciálisan messze alattad van
Természetesen minden lány arról álmodozik, hogy olyan férfibe habarodik bele, akinek szuper és érdekes munkája van, és egy erős karriert alakított már ki. Az álmok viszont ritkán találkoznak a valósággal. Ha a pasi a húszas évei végére épp csak ott tart, hogy kitalálta, mit akar, az elmúlt tíz évben pedig nem igazán haladt előre, nem minden esetben kell azonnal elutasítani. Ha tanult a korábbi hibáiból, rajta van a változáson, és van terve a jövőre nézve, nyugodtan adj neki esélyt!


3) Nem mondja ki, hogy szeret
Attól még, hogy nem mondja ki, nem jelenti azt, hogy nem is érzi úgy. Bár a szó konkrétan nem hangzott még el, minden más módon kimutatta, hogy szeret? Akkor legyél türelmes, talán csak arról van szó, hogy a korábbi kapcsolataiban csalódás érte. Ha nincs kétséged afelől, hogy szeret, bátran közölheted vele te először az érzéseidet.

Olvasd el ezt is!


4) Nem mutat be a családjának
Ilyenkor ne az legyen az első gondolatod, hogy veled van gond, vagy a srác érzéseivel, talán éppen hogy téged próbál megóvni a famíliától. Ne nyaggasd emiatt, inkább várj egy kicsit, ha pedig nem következik be, óvatosan kérdezz rá a dologra.A hazudozók és csalók viszont kivétel nélkül kerülendők, ha boldog párkapcsolatra vágysz!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!