Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 dolog, amiről a pasid nem szívesen beszél veled

Europress
3 dolog, amiről a pasid nem szívesen beszél veled
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Párkapcsolati szakértők szerint 3 olyan általános téma van, amiről még a legszorosabb szerelmben sem szívesen beszél a férfiak többsége. Ez nálatok is így van?

1) Anyagi mélypontra került
Tudod, a férfiaknál ez igazi gyenge pont. Még mindig él bennük az, hogy nekik kell eltartani a barátnőjüket, és mindig a maximumon kell teljesíteniük ezen a területen. Másrészt a férfiakra tényleg nem jellemző az üres fecsegés, és akkor szeretnek bármiről is beszélni, ha információtartalma van. Például: elég rosszul állt az utóbbi időben anyagilag. Ez még önmagában nem az, amit közöl, kivéve, ha konkrét következménnyel jár. Illetve, ha kitalált már valamit a probléma megoldására. Ne nyaggasd, hagyd, hogy ő beszéljen róla!

Olvasd el ezt is!2) Több szexre vágyik
A párkapcsolati terápiákon az elsők között szerepel a „milyen a szexuális életük?” kérdés, ami bár nagyon egyszerű, sokat elárul a viszonyról (főleg a férfi válasza). A nőkben sokkal később realizálódik, ha valami gond van ezen a területen, a férfiak viszont már egy nap kihagyás esetén is problémaként fogják fel. Szóval gondold végig, mikor szeretkeztetek utoljára, és hogy valóban minden rendben van-e, és kezdeményezd te a beszélgetést a témáról!3) Egészségügyi problémája van
A csajok szuperek abban, hogy azonosítsák a betegségek tüneteit, és gyakran járnak dokihoz is, amivel gyorsan rövidre zárják a bajokat. A férfiak viszont később kapnak észbe, és nehezen veszik rá magukat, hogy orvoshoz menjenek. Ettől stresszessé válnak, így még nehezebben beszélnek majd róla, és elkezdődik az ördögi kör. Hagyd, hogy egyedül intézze, kivéve akkor ha tudomást sem vesz róla…

Olvasd el ezt is!Nálatok mi az a téma, amiről legkevésbé szeret beszélni a pasitok?

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!