Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 szituáció, amikor minden szerelmespár összeveszik

Europress
3 szituáció, amikor minden szerelmespár összeveszik
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Akármennyire is szereted a pasidat, gyakran előfordul, hogy semmiségeken veszekedtek órákig? Nyugi, van pár helyzet, amikor szinte minden páros összezördül!

1) Amikor elindultok nyaralni
Késő estig pakoltál, még meg kellett mosni a hajad, és stresszelsz, nehogy otthon hagyj valamit? Naná, hogy feszültebb vagy a kelleténél, és könnyedén belekötsz a pasidba, ez pedig fordítva is igaz. De ha belegondolsz, ezekben a vitákban senki nem nyerhet! Például, ha valamit elfelejtett betenni, ne arra fecséreld az energiádat, hogy őt hibáztatod, hanem azon agyalj, hogyan oldhatnátok meg!


2) Egy bulin vagy esküvőn
Egy társasági eseményen akaratlanul is elkezdik összehasonlíthatni magukat a párok, és ha a pasid nem teljesen úgy viselkedik, ahogy szeretnéd, akkor könnyen veszekedés alakulhat ki! Vegyél pár mély lélegzetet, és gondold végig, hogy tényleg szeretnéd-e tönkretenni más valaki fontos eseményét azért, mert a szerelmed valamit nem pont úgy csinált, ahogy elvártad volna!


3) A kocsiban
Ilyenkor könnyen feszültté válik mindenki, hiszen a dugóban ücsörgés, a piros lámpák, esetleg egy ismeretlen útvonal stresszessé tesz. De ahelyett, hogy egymásnak estek, inkább próbáljátok meg humorral átvészelni a dolgot.

Te is veszekedtél már ilyen helyzetben a pasiddal?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!