Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jó hír: Mégsem kell kötelezően rendszeresen hajat vágatnunk

Jó hír: Mégsem kell kötelezően rendszeresen hajat vágatnunk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Eddig úgy tudtuk, muszáj bizonyos időközönként levágatni jó pár centit a hajunk végéből, de most úgy tűnik, ez megelőzhető.

Minden nő arra vágyik, hogy egészséges legyen a haja, de ne kelljen belőle vágatniuk és jó hosszú lehessen. Azonban, mikor fodrászhoz megyünk, sajnos szinte minden alkalommal rávilágítanak a szakemberek, hogy muszáj elővenni az ollót.

A jó hír, hogy Los Angeles nagy hajmesterei rájöttek egy újdonságra. Nem feltétlenül kell a haj végéből vágni, elég, ha egy szuper trimmelési technikát alkalmaznak a fodrászok, így a hajszerkezet is egészségesebb lesz, és a hossza is megmaradhat.

Kíváncsi vagy, igaz?

A technika lényege, hogy az olló segítségével óvatosan eltávolítja a szakember az elhalt hajvégeket, de a haj teljes hosszán, és nem csak a végeknél. Ettől egészségesebb és fényesebb lesz az összhatás, de semmi szükség nincs a haj rövidítésére.

Még nézni is egészen varázslatos, milyen szépen tűnnek el az oda nem illő hajszálak. A technika neve dusting, azaz leporolás. Remélhetőleg hamarosan hazánkban is foglalkoznak majd vele a fodrászok.

Olvasd el ezt is!

Kipróbálnád?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!