Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mennyi időbe telik rendbe hozni a sérült hajat?

Europress
Mennyi időbe telik rendbe hozni a sérült hajat?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ki bírod várni?

Ha szereted hővel formázni a hajad és gyakran váltogatod a színét is, bizony előfordul, hogy egy idő után fényét veszti és töredezett lesz. Ha pedig valamit nagyon elrontottál, úgy is érezheted, nem lehet már megmenteni. De mégis mennyi idő alatt jöhet rendbe a károsodott haj?

Hő okozta sérülések

Amikor túlhasználod a hajvasalót és más hővel formázó kütyüket, többféle kellemetlen végeredmény is előfordulhat attól függően, alapból mennyire erős a hajad. Ilyenkor ugyanis a hidratáltság és a rugalmasság tűnik el. Egyrészt van az, amikor csak egy vágás segíthet, amihez le kell növesztened a sérült részt és úgy megszabadulni tőle.

Ugyanakkor lehet, hogy megmenthető a hajkorona egy erősebb fehérjés vagy mélyen hidratáló kezelés által, amilyet profi szalonokban végeznek. Előfordul, hogy már az első alkalom után látszik változás, máskor pedig egy-három hónapot is várni kell. Ha pedig szerencsés vagy, akkor elég, ha veszel pár nagyon erős hidratáló és regeneráló terméket (szérumokat, olajokat, pakolásokat és balzsamokat), melyek szépen lassan, szintén 1-3 hónap alatt fejtik ki tökéletesen hatásukat, miközben mellőzöd a hajvasalást.

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!