Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kylie Jenner szülinapi sminkkollekciójától leesik az állad

Kylie Jenner szülinapi sminkkollekciójától leesik az állad
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megsúgjuk: minden aranyba borul!

Klylie Jenner pillanatok alatt lett a sminktermékek nagyasszonya, és folyamatosan hódít újabb és újabb kollekcióival, melyeket rendre pillanatok alatt el is kapkodnak a rajongói, no meg a sminkőrültek.A Kardashian-Jenner nővérek legkisebbike hamarosan 19 éves lesz, ennek alkalmából pedig egy új, természetesen szülinapi kollekcióval lepte meg magát és a követőit. Ráadásul a termékek borítása nem csak arany színű, hanem valódi arany!

Az exkluzív termékek között találni egy Kyliner szettet bronzos géllel, ami gyönyörűen kiemelheti a füstös szemet. Nem hiányozhatnak a híres rúzsok és szájfények sem, melyekből érkezett egy aranyba borított mini kollekció. Aztán ott az új Poppin' nevű szájfény, vagy a metálosan matt arany rúzs, Lord névvel fémjelezve. Különlegesség még a kétféle árnyalatban megtalálható krémesen aranyló szemfesték és a Leo nevű folyékony matt rúzs, burgundi árnyalatban.

Természetesen ezek is pár perc alatt elfogytak, ahogy meg lehetett venni őket, de Kylie azt ígérte, folyamatos lesz belőlük a készletfeltöltés. Ráadásul extra kozmetikai táskát is lehet kapni hozzájuk. A szülinapi termékeket augusztus 10-ig lehet megszerezni, akkor tölti be ugyanis Klyie a 19-et és vége az akciónak.

Melyik újdonság tetszik a legjobban?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!