Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt SOHA ne csináld, mikor a hajadat szárítod

Ezt SOHA ne csináld, mikor a hajadat szárítod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pedig szinte mindenki így tesz hajmosás után...

A legtöbben nem tudják, de minden hajmosás után legalább húsz percet várni kell, mielőtt elkezded hajszárítóval szárítani a vizes tincseidet. Eláruljuk, miért!

Az emberek többsége amint kipattan a zuhany alól, máris a hajszárítóért nyúl, pedig ez nagy hiba, mert az egyik legkárosabb dolog, amit a hajaddal csinálhatsz. Nagyon egyszerű az ok: minél több időn át éri erős hőhatás a hajad, annál jobban roncsolódik. Ezzel egyenesen arányos, hogy minél vizesebb a hajad, annál több ideig tart szárazra fújni. Optimális esetben addig kell várni a hajszárítózással, míg a frizurád 60%-ig meg nem száradt, ezzel megelőzheted a töredezést.

Másrészről, minél lassabban szárad a hajunk, annál hajlamosabbak vagyunk rázni, fel-le mozdulatokkal fújni rá a levegőt, előre hajtani a fejünket a folyamat felgyorsítása érdekében. Ennek eredménye pedig a zilált, durvább textúrájú frizura, ami csak abban az esetben ideális, ha épp Hermione Grangernek szeretnél öltözni Halloweenkor.

Sőt, sokan azt gondolják, az is fokoz a tempón, ha jól odanyomják a hajszárító fejét a hajukhoz, ami viszont szintén nagyon roncsolja a hajszálakat, főleg magas hőfokon!

A kulcs tehát a türelmes várakozás, amihez egy nagyon egyszerű, jól bevált tippünk van: csoportosítsd át a reggeli teendőidet, az első legyen a hajmosás, majd öltözz fel, csináld meg a kávéd, a reggelid, pakold össze a szükséges holmijaidat, sminkelj...ééés igen, csak a legvégére hagyd a hajszárítást.

Hidd el, a hajad nagyon hálás lesz érte!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!