Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Támogatjuk a nőket!": Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis megtörte a csendet Chris Noth zaklatási vádjaival kapcsolatban

SJP, Kristin, Cynthia

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis közösen nyilatkoztak a Chris Noth ellen felhozott szexuális zaklatás vádakkal kapcsolatban.

A cikk SPOILEREKET tartalmaz!

Az biztos, hogy pár hete még senki sem gondolta, hogy a Szex és New York háza táján nemcsak jó dolgok fognak történni… Minden rajongó tűkön ülve várta az első részt, amelynek végén egy emberként sírtak Mr. Big tragikus halála miatt. A karaktert megformáló színész, Chris Noth Chris Noth színész, író 17cikk 1galéria 0videó Még több róla évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen sármja és humora a való életben is minden nőt levesz a lábáról...

Az And Just Like That... három sztárja, ezért közös nyilatkozatot tett hétfőn, amelyben kiemelték, mennyire elszomorítja őket a tény, hogy kollégájukról ilyen szörnyű információk láttak napvilágot.

Mély szomorúsággal halljuk a Chris Noth elleni vádakat. Támogatjuk azokat a nőket, akik kiálltak és megosztották fájdalmas élményeiket. Tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz dolog, amiért dicséretesnek tartjuk őket.

A múlt héten a 67 éves Noth-ot nemi erőszakkal vádolta meg két nő, akik mindketten megosztották a nyilvánossággal támadásaik részleteit. Az egyikőjük 22 éves volt, amikor az akkor 49 éves Noth megerőszakolta.

A nő vallomása pedig egy másikat is arra késztetett, hogy kiálljon és elmondja, milyen is valójában a közkedvelt sztár.

A jelentésben mindkét vádlója azt állította, hogy Noth hátulról, tükör előtt közösült velük. Az első támadásra állítólag 2004-ben, míg a másodikra ​​2015-ben került sor, három évvel azután, hogy Noth feleségül vette Tara Wilsont, akitől két gyermeke született. A két nő azt is állítja, hogy a támadások Noth egyik otthonában történtek - az első a Los Angeles-i lakásában, a második pedig a New York-i ingatlanában -, miután a színész áthívta őket magához.

Noth a kiadott nyilatkozatában elmondta, hogy mindkét nővel konszenzusos találkozásai voltak, amelyek akkor történtek, amikor épp egy filmet forgatott, ugyanakkor minden olyan vádat, amely szerint bántalmazta volna őket, tagadott. Az eset után a színészt kirúgták az Equalizer sorozatból, sőt még a reklámjából befolyó pénzt is elvették tőle.

Ezt olvastátok már?

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.