Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szakításuk óta először van rá esély, hogy Selena Gomez és Justin Bieber újra találkozzanak

A szakításuk óta először van rá esély, hogy Selena Gomez és Justin Bieber újra találkozzanak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A #jelena fanok most nyugodtan sikíthatnak örömükben!

Nem is olyan régen (2018) az egész világ azt gondolta, hogy Justin Bieber Justin Bieber R&B énekes 221cikk 17galéria 11videó Még több róla és Selena Gomez végre tényleg egymásra találtak, és talán örökre együtt is maradnak a sok évnyi évődés után, ám végül rekord gyorsasággal ismét (századjára) szakítottak, ami viszont igazán meghökkentő volt, az csak ezután következett.

Justin ugyanis mindössze két hónappal a Selenával való szakítása után összejött Hailey Baldwinnal (azóta már Bieber), akit szinte azonnal el is jegyzett és el is vett feleségül. A #jelena és #jailey fanok az elmúlt néhány évben persze töretlenül támadják egymást, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy Justin még mindig Selenát szereti, sokan viszont meg vannak róla győződve, hogy Justin és Hailey boldog házasok...

Az, hogy kinek van valójában igaza, talán soha nem fogjuk megtudni, egy valami viszont SZINTE BIZTOS, hogy meg fog történni; a két sztár nagy valószínűséggel találkozni fog két hónap múlva, ugyanis mindkettőjüket Grammy-díjra jelölték! Justint 7 kategóriában is jelölték, Selena pedig élete első jelölését tudhatja magáénak spanyol nyelvű lemezének köszönhetően.

A nagyszabású díjátadót egyébként január 31-én rendezik meg, amin valószínűleg Selena és Justin is részt vesz... Már csak az a kérdés, hogy a vörös szőnyegen összefutnak-e egészen véletlenül, esetleg lesz-e olyan pillanat, amikor Justin, Selena és Hailey is találkoznak? Az biztos, hogy mi pattogatott kukoricával a kezünkben várjuk a január 31-ét!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

10 egykori sztárpár, akikért odáig voltunk

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!