Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megmutatjuk, hogyan ünnepelte születésnapját Ryan Reynolds: mindenki ott volt, aki számít

Megmutatjuk, hogyan ünnepelte születésnapját Ryan Reynolds: mindenki ott volt, aki számít
Facebook
Twitter
Pinterest
A Deadpool sztárja október 23-án töltötte be a negyvenhatot, amit egy kifejezetten zártkörű bulin ünnepelt meg, távol Hollywoodtól.

Számtalan okunk van arra, hogy miért kedveljük annyira Ryan Reynolds Ryan Reynolds színész 153cikk 10galéria 5videó Még több róla ot: a Nász-ajánlat című romkomja mára klasszikussá vált, Deadpoolként zseniális, kiáll a társadalmi ügyek mellett, rendszeresen támogatja a hátrányos helyzetben lévőket, nem mellesleg fantasztikus a humora, ráadásul még a feleségével is szívesen trollkodik. Ezen kívül egyáltalán nem kér a hollywoodi csillogásból, hiszen a reflektorfényektől a létező legtávolabb éli a magánéletét – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 46. születésnapi bulija.

Ryan ugyanis felhajtás nélkül ünnepelt és az eseményre kizárólag a hozzá legközelebb álló személyek kaptak meghívást.

A sztár mind közül a legjobb szülinapnak aposztrofálta a mostanit, melyet a testvére, Terry Reynolds, az édesanyja, Tamara Stewart Reynolds, párja, Blake Lively és anyósa, Elaine Lively és egy hatalmas torta társaságában töltött – főként a vízparton.

Ryan és Blake három kislánya, James, Inez és Betty nem szerepeltek a képeken, ám ez korántsem jelenti azt, hogy ne csatlakoztak volna a társasághoz. A szüleik köztudottan óvják őket a lesifotósoktól, Blake többször is nyilvánosan fellépett már a bulvárlapok ellen ezügyben és arra kérte őket, ne fizessenek senkinek azért, hogy kövessék, zaklassák a gyermekeiket pár kép miatt.

A színésznő egyébként éppen babát vár, a születendő (negyedik) Reynolds-csemetéről viszont egyelőre nem árultak el semmit és várhatóan nem is fognak. (Legkisebb lányuk, Betty neve például egy Taylor Swift-dalból derült ki, aki Blake barátnője.) A nagypapák azonban sajnos már nem lehettek ott velük a születésnapon: Ryan édesapja, James Chester Reynolds 2015-ben hunyt el, Blake pedig 2021-ben veszítette el a sajátját, Ernie Lively-t.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki elárulta, hogy melyik volt élete legkedvesebb szerepe

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!