Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nincs idegesítőbb a „rejtegetős” randi trendnél, ami ripityára töri az önbecsülésedet is

Nincs idegesítőbb a „rejtegetős” randi trendnél, ami ripityára töri az önbecsülésedet is
Facebook
Twitter
Pinterest
Ha ilyet tapasztalsz, jobb, ha mielőbb menekülőre fogod!

Tegyük fel, hogy már hónapok óta randizgatsz egy sráccal, aki sármos, okos, szórakoztató és te egyre többet érzel iránta. Voltatok már kirándulni, moziban, étteremben, színházban, főztetek együtt, álmos estékben pedig összebújva fetrengtetek a kanapén a Netflix előtt. Furcsa módon azonban még mindig nem ismersz egyet sem a közeli barátai közül és az édesanyjának sem mutatott be. Talán összefutottatok az utcán egy haverjával, akivel elcsevegett, de hoppá, akkor sem mutatott be téged! Van egy rossz hírünk a számodra, ez a férfi ugyanis egy nagyon gonosz randi trendet érvényesít rajtad éppen, ez pedig nem más, mint a „rejtegetés”, másik nevén „zsebre rakás”. Azzal pedig nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, ez a szitu szuper mérgező, szóval menekülj!

gif

A „rejtegetős” randi trend

A „rejtegetős” randi trend tulajdonképpen azt jelenti, hogy az illető tudatosan nem von be igazán az életébe, nem mutat be a számára fontos embereknek, még a közösségi oldalain sem vállal fel téged. Természetesen ez nem rólad szól, nem veled van a baj, ez megint egy olyan dolog, ami arról a személyről árulkodik, aki csinálja. Ettől még nagyon fájdalmas, tudjuk.

Ezt teheted most

A Pure Wow magazin által megkérdezett párkapcsolati szakértő, Irina Firstein elárulta, több okból választhatja valaki a rejtegetést. Az első és legvalószínűbb, hogy nagyon komoly gondjai vannak a családjával, esetleg a barátaival is, a második, hogy sajnos nem látja, hogy lehetne közös jövőtök, a harmadik, hogy van már egy párkapcsolata és azt tekinti elsődlegesnek. Mindegyik ok elég necces, szóval érdemes mielőbb lépned.

A legjobban akkor jársz, ha összeszeded minden bátorságodat és szembesíted azzal, mit csinál már hónapok óta. Hívd fel a figyelmét arra, hogy te már bemutattad neki a legjobb barátnődet, az öcsédet, a mamádat és az anyukádat is.

Nem lesz könnyű beszélgetés, elképzelhető, hogy a srác elkezd ködösíteni, mellébeszélni, fogadkozik majd, hogy ezután másképp lesz. Néhány ritka kivételtől eltekintve azonban jobban jársz, ha ezt nem veszed komolyan. Persze a dolog jól is elsülhet, nem biztos, hogy rossz szándék áll a háttérben, ezért fontos, hogy tisztázzátok a dolgokat. Ha úgy érzed, őszinte, adhatsz neki egy esélyt arra, hogy bizonyítsa, tényleg fontos vagy.

És nem kizárt, hogy az alábbi kamukat is volt "szerencséd" hallani már egy randin:

Galéria / 8 kép

Emberek felfedték a legnagyobb hazugságokat, amiket egy randin mondtak nekik

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!