Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Légy észnél a biciklin is!

europress
Légy észnél a biciklin is!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
De mi történik, ha minden igyekezetünk ellenére mégsem tudjuk elkerülni az esést vagy az ütközést?

Egyre több fiatal választja a zsúfolt tömegközlekedés helyett a kerékpárt, a gyártók pedig vidám színekkel, nőies vonalvezetéssel, praktikus kiegészítőkkel igyekeznek levenni a lányokat a lábukról. Azonban hiba a biciklit egyszerű divateszköznek tekinteni, hiszen a közlekedés résztvevőjeként a legszebb kerékpár sem véd meg a kockázatoktól. Az NN Biztosító összegyűjtött 5 tippet, amit egy divatos, mégis felelős kerékpárosnak érdemes betartania.

1.
Bár a bukósisak alatt kétségtelenül elromolhat a frizura, nem érdemes kockáztatni. Egy elrontott haj következményei kétségtelenül egyszerűbben kezelhetők, mint egy fejsérülésé. Ráadásul ma már könnyen találhatunk csinos és színben öltözékünkhöz, vagy a biciklihez passzoló sisakot.

2. Bár képen jól mutat a hosszú szoknyában bicikliző nő, a gyakorlatban azonban számos kockázattal jár. Ha mégis ragaszkodunk hozzá, szereltessünk a kerékpárra szoknyavédőt, mert ha a lánc elkapja a szélét, lehet, hogy nem csak ruhatárunk kedvenc darabjában tesz kárt.

3. Ahogy a hosszú szoknya, úgy a tűsarkú cipő sem tartozik a biciklibarát öltözködéshez, könnyen lecsúszik vagy beleakad a pedálba, ráadásul a cipőnek sem tesz jót.

4. A táska helye a biciklin a kosárban van. Ha vállunkon lóg, könnyen belegabalyodhat a láncba, vagy a kerék elé kerülhet, hatalmas esést okozva. Esetleg érdemes egy hátizsákot beszerezni, mi már májusban megírtuk, hogy a hátizsák igenis divatos!

5. A KRESZ szabályai természetesen a kerékpárosokra is vonatkoznak, így biciklitől, öltözéktől függetlenül be kell őket tartani, hogy biztonságos legyen a biciklizés. Este elől-hátul világítás, a küllőkben prizmák, és a bicikli is fel van öltözve, ahogy kell.

Kép

De mi történik, ha minden igyekezetünk ellenére mégsem tudjuk elkerülni az esést vagy az ütközést? A kellemetlen fájdalom mellett további kellemetlenségekkel kell megbirkóznunk, ha nincs megfelelő biztosításunk. Pedig egy jól kiválasztott biztosítási konstrukció kellően hatékony védelmet jelenthet, hiszen segítségével fedezhetők a gyógyulás, illetve utókezelés költségei is. A pénzügyi szolgáltatáson túl egy jól kiválasztott élet-és balesetbiztosítás kézzelfogható segítséget is nyújt baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon keresztül. Az NN Baleseti felépülés biztosítása öt választható csomagot kínál és mindazokat a biztosítási elemeket tartalmazza, amelyekre egy baleset után szükség lehet. Az L és XL balesetbiztosítási csomagban elérhetőek a baleseti csonttörésre és csontrepedésre, baleseti keresőképtelenségre, valamint a gyógytorna megszervezésére és finanszírozására szóló kiegészítő biztosítások, illetve baleseti asszisztencia szolgáltatásként az otthoni segítségnyújtás megszervezése is.

Nem tudom feldolgozni: a fiam egy velem egyidős nővel él együtt

Igaz történet olvasónktól, aki képtelen megszokni azt a helyzetet, hogy fia jóval idősebb társat választott...

Top 10 munka, amit akkor válassz, ha az utazás a szenvedélyed!

Neked melyik munka jönne be leginkább, ami mellett nyakadba vehetnéd a világot?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Napi horoszkóp május 28.: a Kosok hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Bikák igaz barátjukra számíthatnak

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!