Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Legyen tisztább a levegő otthonodban!

Legyen tisztább a levegő otthonodban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Képzelj el egy festéket, amely gyönyörűen mutat a falon. Megvan? Akkor most képzelj el egy olyan festéket, amely nem csak jól néz ki, de a lakás levegőjét is megtisztítja a rákkeltő anyagoktól!

Jól hangzik? Akkor ismerd meg a Poli-Farbe legújabb fejlesztését, az Inntaler Air Cleanert.

Eddig talán nem is tudtad, hogy a lakásodban lévő bútorok nem csak hasznosak, hanem károsítják is az otthonod levegőjét: a belőlük kipárolgó anyagok között ugyanis megtalálható a formaldehid, amely köztudottan rákkeltő hatású.

Amikor arra gondolsz, mennyire jó és környezettudatos döntés volt a legmegbízhatóbb szigetelési módszert választanod, akkor jusson eszedbe, hogy semmi, de semmi nem jut ki a lakásból – így az egészségedre ártalmas, levegőben található, oldott állapotú vegyületek is könnyen beszorulnak a helyiségekbe, így még jobban ki vagy téve annak a modernkori jelenségnek, amelyet beteg épület szindrómának hívnak, illetve olyan megbetegedéseknek, mint az asztma, vagy az allergia.

Kép

Szerencsére mostantól nem kell választanod a környezetbarát megoldások és az egészség között, hiszen a Poli-Farbe és a Dow legújabb fejlesztésű beltéri falfestéke a FORMASHIELDTM technológiának köszönhetően megköti a szervezetre káros formaldehidet, majd ártalmatlan vízgőzzé alakítja át, amely végül elpárolog a lakásban. A formaldehid bomlása visszafordíthatatlan, ráadásul a falfesték levegőtisztító hatása akár 6 évig is megmarad.

Ha mindez nem lenne elég, a Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner festék ugyanolyan jól mutat a falakon, mint a hazai festékgyár bármelyik beltéri falfestéke. Akár saját kezűleg is nekivághatsz az otthonod kicsinosításának, hiszen a festéket egyszerű felvinni a falakra, gyorsan szárad, így önjelölt ezermesterek is tökéletes munkát végezhetnek vele. A festék színezhető, így nem csak egészséges lesz az otthonod levegője, de olyan stílusban újíthatod fel a lakásod, amilyenben csak szeretnéd.

További információ: http://www.polifarbe.hu/hu/inntaler/poli-farbe-inntaler-air-cleaner-legtisztito-belteri-falfestek

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogasson el a Poli-Farbe blogjára

Elbizonytalanodott? Kérdezze szakértőnket: https://www.facebook.com/szobafestoattila

Hol lehet beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézze meg itt: http://www.holvegyekfesteket.hu/

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!