A nap cikke

Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig nagyon csinos, ám néha olyan jól választ, hogy tényleg leesik az állunk. Ez történt az ascoti derbi nyitónapján is!

Még több olvasnivaló

Ez van a strandtáskánkban: 8 holmi, ami nélkül nem indulunk el a vízpartra

5 frizuraötlet strandra, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz!

Ő az egyedüli ember a világon, akinek már több, mint 100 millió követője van a Twitteren! Kitalálod, ki az?

Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Trendnézőben: gyönyörű csíkos darabok ezerféle kiadásban!

Ezekre a fotókra minden családtag emlékezni fog: íme, a legviccesebb esküvői képek

5 dolog, amivel Gal Gadot elérte a Wonder Woman-alakot

Döbbenet, mennyit változott az Álljon meg a nászmenet! sztárja – most megnézheted, hogyan festenek a szereplők 20 év után!

FEKETÉTŐL LESZ FEHÉR?! IGEN!

FEKETÉTŐL LESZ FEHÉR?! IGEN!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Black is white igazán beszédes nevű, fogkrém-újdonság, azt jelenti szó szerint: FEKETE=FEHÉR.


Ugye, te sem örülnél, ha a méregdrága fényképezőgéped széltől is óvott lencséje megkarcolódna? Attól sem lennél boldog, ha kiderülne, hogy a drága, vadonatúj fogkrémed segítségével igazából ódivatú szőkítő-adalék vegyszerrel fehéríted a fogaidat? Ugye, a fogorvosnál te is azt utálod legjobban, ha meghallod a fúró hangját? Szeretnéd tudni, ugyan mi köze ennek a három, elég rémesen hangzó dolognak a fogaid fehérségéhez? Eláruljuk!

A Black is white igazán beszédes nevű, fogkrém-újdonság, azt jelenti szó szerint: FEKETE=FEHÉR.
Amit tud, alapjaiban nem új keletű felfedezés, ám annál forradalmibb újdonság a fogfehérítés területén: hatóanyaga, az aktív szén képes arra, hogy fehérítő és zománckoptató anyagok nélkül eltávolítsa fogaidról az elszíneződésekért nagyban felelős anyagokat.
De mielőtt berzenkedni kezdenél, hogyan is néz ki fogkeféden a csillogó fekete fogkrém, és mielőtt elhatároznád, hogy te bizony nem hiszed el, hogy ettől fogmosás után nemhogy nem lesz koromfekete a szád és a fogsorod, térjünk vissza a bevezető „rémségeihez”.


A legnagyobb fényképezőgép márkák csillagászati összegekért is kínálnak mindentudó masinákat, amikhez aztán még nagyobb vagyonokért páratlan „hozzávalók”, objektívek, nagyítók is kaphatók. A kamerák lelke pedig nem más, mint a fantasztikus csiszolású lencsék. Ezeket minden fotós úgy óvja, akár a saját testi épségét, hiszen a legapróbb sérülés, szabad szemmel láthatatlan karcolás használhatatlanná teszi a gépet, és tönkre teszi a megismételhetetlen pillanatfelvételt. Senkinek sem jutna eszébe karcolásra alkalmas anyaggal tisztítani. Pedig ez a művelet elkerülhetetlen, hiszen a levegőből rákerülő por- és egyéb szemcséket el kell távolítani, mégpedig úgy, hogy azzal ne okozzunk végzetes sérülést. Szakemberek szerint még a jobb híján előkapott, tiszta papír zsebkendő is felér egy mini súrolókefével a lencse számára. Ezek után kitalálod-e, mi a leghatékonyabb és leggyengédebb tisztítószer a fényképezőgépek lencséi számára? Eltaláltad: az aktív szén! Ugyanis képes arra, amire talán egyetlen más anyag sem: szó szerint magába szívja a szennyező anyagokat és kristálytisztává varázsolja a lencsét.


És most nézzük a hajszőkítőt, amivel esetleg te is fehéríted a fogaidat: a fogfehérítő fogkrémek hatóanyaga valamilyen vegyszer vagy mikro-csiszoló adalék. Ezek egyike a peroxid, aminek vegyületével még nem is olyan régen a fodrászok „lemarták” a hajról annak eredeti színét, azaz kifehérítették a hajszálakat, majd ezt követte a festés. A szépség-tudomány épp oly rohamléptekkel igyekszik kiiktatni a káros anyagokat a fodrászkellékekből, ahogyan a szájhigiénia és a fogápolás területéről is – de vannak megoldások, amiknél hosszú ideig nincs jobb. Ilyen a peroxid, aminél a hajfestésben már van jobb, és… immár a fogápolásban is: az aktív szén, ami a Black is white fogkrém hatóanyaga!


Végül kérdezheted: eddig rendben, de mit keres itt a fogorvos sikító hangú fúrója?! Hiszen épp azon vagyunk, hogy fogkímélő fehérítő eljárásokról és anyagokról beszéljük. Úgy bizony, arról is fogunk: a fúró a fog sziklakemény építőanyagával érintkezve adja a kellemetlen hangot. A fehérítő hatású fogkrémek jelentős részében a csiszoló hatású anyag – szilikátok, habkő illetve bentonit, kréta – mikroszemcséi biztosítják a tisztító-fehérítő hatást. Igaz, szerencsére ezt nem halljuk… De ha belegondolunk fehérítő célú fogmosásunk közben, mi is zajlik tulajdonképpen a szánkban, beugrik a csiszoló hang, ami kicsit sem kellemes élmény… Az aktív szén ezzel szemben olyan, mint egy lágy, selymes „törlő”, ami nem mellesleg az elszíneződések gyengéd, de annál hatékonyabb „takarítója”.


Itt tudod közvetlenül a forgalmazótól megrendelni!Ha bárkit megkérdeznénk, mi jut eszébe először, ha azt hallja, Svájc, valószínűleg legtöbben a haraphatóan tiszta levegőt, a tisztaságot, az egészségesen élő embereket, a pontosságot és a megbízhatóságot említenék.
A svájci Curaprox termékcsalád eddigi tagjai már bizonyítottak: messzemenően megfelelnek a hazájukról alkotott képnek, és nincs ez másképp a legújabb tag, a Black is white aktívszén-hatóanyagú, fehérítő hatású fogkrém esetében sem.
A cég kutató-fejlesztő csapata ugyanis ezúttal is a fogak és a szájüreg egészségének megőrzését tartotta elsődleges fontosságúnak, amikor úgy döntöttek, termékpalettájukat ilyen készítménnyel gazdagítják. A leggyakoribb elszíneződések – tea, kávé, nikotin, vörösbor – eltávolítására az aktív szenet ítélték a legoptimálisabbnak, a kémiai fehérítés vagy a fogzománc koptatása, elvékonyítása helyett. A fogkrém az aktív szénnek köszönheti a színét és nevét is: “Black is white”.

Kisgyerekként is szembe tűnő volt számomra idős nagypapám hófehér fogsora. Egyszer elárulta a titkot, hogyan távolítja el fogairól az elszíneződéseket, anélkül, hogy „smirgliznie” kellene a fogait: havonta egyszer a legfinomabb havanna-szivarjaiból meggyújtott egyet, és egy erre a célra rendszeresített tiszta porcelán tálkába téve hagyta, hogy 1-2 centi érintetlen szivarhamu (házilag előállított aktív szén-szerűség) képződjön a tálkában. A selymes, tiszta hamuval óvatosan, gyengéden átdörzsölte a fogait, majd sima fogmosás következett. Ahogy az ő korában mondták az ilyet, épp olyan volt a mosolya, akár egy fogpasztareklám.
Ennek igazságát bizonyítja Dr. Matthias Mütsch a Curaprox „Black is white” fogkrémek kifejlesztője, amikor úgy nyilatkozott, hogy „Ez egy nagyon régi és bevált módszer”. Az aktívszén-részecskék „akár egy porszívó”, elnyelik a szennyeződéseket és az elszíneződésért felelős pigment részecskéket. Az aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy bármilyen módon sérülést okozna a fogzománcon. Ráadásul az aktív szén különleges fehérítő képessége optikai hatással is párosul: egy kékes filmréteg szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Így képes a fogakat kémiai anyagok jelenléte nélkül még fehérebbnek láttatni.

Köztudott – még ha laikus számára nehezen érthető is -, hogy a csodás drágakő, a gyémánt nem más, mint a szén-nemzetség királynője. Ragyogása páratlan. Ennek ismeretében ugye, már nem olyan mesebeli mindaz, amit az aktív szén titokzatos képességeiről megtudtunk?
A kétféle ízben kapható, új Black is white fogkrémekkel feketén-fehéren bizonyíthatják: a gyémántragyogás elérhető, immár a fogkrémes tubusból is!

A showbiznisz történetének 15 legdurvább színpadi esése

Na, így kell egy hatalmas esés után talpra állni!

Hihetetlen, milyen jelzőkkel illették Karlie Klosst egy meghallgatáson

Ma már az egyik leghíresebb modell, de nem is olyan régen meglepő jelzőkkel illették.

5 frizuraötlet strandra, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz!

A meleg hónapokban számos új opció rejlik, ha frizurákról van szó.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!