A nap cikke

Angelina Jolie már a múlté! Brad Pitt a hétvégén két világhírű bombázóval is kavart!

Brad Pitt a hétvégén eléggé belehúzott a bulizásba...

Még több olvasnivaló

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak - íme a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Ennyi pénzt kellett volna eddig összespórolnod – egy szakértő szerint

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

Találd meg az Igazit! Legyél Te is a Triumph Nagykövete!

Találd meg az Igazit! Legyél Te is a Triumph Nagykövete!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
“Amint megtaláltad, rögtön tudod, hogy Ő az Igazi!” – mondja a #FindTheOne kampány egyik Triumph Nagykövete.

A Triumph 2015. júniusában indította első Nagykövet programját, melynek során 10 civil nőnek volt lehetősége havonta kiválasztani és tesztelni egy-egy Triumph fehérnemű-, pizsama-, vagy fürdőruha szettet, részt venni a Nagyköveteknek rendezett csajos rendezvényeken, valamint a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol őket is bemutatták a sajtó munkatársainak.
2016-ban tovább folytatódik a Triumph Nagykövet programja, mely még izgalmasabbnak ígérkezik! Ezúttal a Triumph 5 bloggert, 5 civil hölgyet és 5 Triumph szakértőt választ Nagykövetének, így akár Te is egyike lehetsz az öt szerencsés civil hölgynek. A programban bárki részt vehet, nincsenek megkötések, szeretnénk bátorítani a fiatal lányoktól egészen a nagymamákig, a vékonytól a teltebb hölgyekig mindenkit, hogy jelentkezzenek.

Miért is éri meg a Triumph Nagykövetének lenni?
Mert megismerheted a Triumph kollekcióját, melyből havonta kiválaszthatod a kedvencedet egy éven keresztül. Mert bepillanthatsz egy több mint 125 év tapasztalattal rendelkező, vezető fehérnemű márka kulisszái mögé. Mert lehetőséged van havonta izgalmas, igazán nőies programokon részt venni egy kitűnő csapattal, ezekről pedig minden alkalommal profi fotók is készülnek. Mert részt vehetsz a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóin, bemutatóin és eseményein. Végül, de nem utolsó sorban az egyik szerencsés Triumph Nagykövet profi fotózást nyer, melynek a legjobb képe bekerül majd a Triumph üzletek kirakataiba is!

Miben lesz részed?
A Triumph minden hónapban csajosabbnál-csajosabb programokra várja a 15 nagykövetét, melynek keretén belül megismerkedhettek a Triumph aktuális kollekciójával, melyből minden hónapban választhattok egy-egy szettet. A híres fehérnemű márka olyan rendezvényekkel készül, amelyeken minden stílusos nő szívesen részt venne, így például Valentin napra egy izgalmas smink tanfolyammal, nyáron balatoni vitorlázással, vagy például télen a karácsonyi partik forgatagára felkészítő stylist tanfolyammal.
Hogy még izgalmasabb legyen a program, a 15 kiválasztott Triumph nagykövetet hármasával csoportokra osztják, és a havonta megrendezésre kerülő eseményeken ezeknek a csapatoknak kell egymással versenyezniük. Ezt követően a hármas csapatoknak minden hónapban közösen kell beszámolót készíteniük az aktuális rendezvényről és beszerzéseikről. A csapatmunkának köszönhetően a civil hölgyek el tudják mondani saját tapasztalataikat, véleményüket, melyet a Triumph szakértők ki tudnak egészíteni a legfőbb tudnivalókkal, végül a bloggerek ezt a tartalmat esztétikus és izgalmas formába öntik.

Feladat:
A Triumph Facebook applikációjában jelentkezni kell a versenyre adataid megadásával.
A Triumph hivatalos Instagram oldalának inspirációs képei alapján készíteni kell egy tetszőleges képet, a farsangi hangulat jegyében, majd ezt a fotót is feltölteni applikációnkba.
Végül válaszolni kell arra a kérdésre, hogy „Miért éppen Téged válasszon a Triumph csapata Nagykövetnek?”, véglegesíteni és feltölteni a jelentkezést.
A legjobb 20 pályázattal rendelkező versenyző meghívást kap a Triumph bemutató termébe egy személyes elbeszélgetésre, mely alapján kiválasztásra kerül az 5 szerencsés civil Nagykövet (2015. február 5., 7.)
Jelentkezés dátuma: 2016. január 12. – 2016. január 26.
A Triumph Nagykövet Program jelentkezéséhez szükséges Facebook applikációért kattints IDE.

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Péntek délután együtt lazultak, és erről még fotó is készült!

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!