Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Space age

Space age
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sosem gondoltuk volna, hogy egy sütemény puszta ízesítésén és létezésén túli tartományokba is elkalauzolhat, és többletjelentéssel ruházhatja fel (éppen) fogyasztóját. Hogy van élet egy egyszerű-de-nagyszerű máglyarakáson vagy Rákóczi-túróson túl is, avagy lehet keresni az élet értelmét vagy akár az örök fiatalság elixírjét egy csokoládés-tejszínes édességcsodában.

Már megszoktuk, hogy a designcukrászdaként aposztrofált SUGAR!-ben gyerekkori legvadabb álmaink öltenek édes testet, hogy nem tudunk olyat kívánni, ami ott nem létezik, vagy pillanatok alatt nem alkotható meg az ezerféle alapanyagból.

Kép
forrás: SUGAR!

Újra öt évesek lehetünk, de senkitől nem kell már engedélyt és bocsánatot kérnünk, ha még egy adag tejszínhabot akarunk a sütinkre, vagy a szivárvány valamennyi színében pompázó cukorkkal akarjuk elhalmozni ajándékképp magunkat vagy szeretteinket. Itt nincs túlzás, merész kérés, itt nagyot álmodhatunk, csakúgy, mint maguk a cukrászok!

Kép
forrás: SUGAR!

A folyamatosan újabb és újabb süti-kollekcióval előrukkoló SUGAR! kalauzolt minket már Párizsba, Tokióba és a felhőkarcolók New Yorkjába, íz-szánján elrepített már minket Candy Landbe, legutóbb pedig a cirkusz cukorkazsizsegéstől hangos porondján néztünk farkasszemet az oroszlánnal és a bohóccal.

Kép
forrás: SUGAR!

Most minden eddiginél merészebbet gondoltak és fénysebességgel az idilli SUGAR! bolygóra repítettek minket. A bolygón található évezredek óta az örök fiatalság valamennyi elixírje, amit Rebeca és barátai őriznek. Ezt akarja megszerezni a mindenre elszánt gonosz kéjúr, Dark Side és hű szolgája, Robotaki. Annyit elárulhatunk, hogy a gonosz most sem jár sikerrel, Rebecának köszönhetően a kozmosz lakói továbbra is éteri harmóniában és boldogságban élhetik mindennapjaikat, hisz az elixírek nem kerülnek ki a bolygóról. A kollekcióban olyan új íz kombinációk akarnak minket földöntúli boldogsághoz juttatni, mint a banán-maracuja sós karamellel, feketeribiszke feketeszezámmal és tonkababos csokikrémmel, avagy a kajszibarack dióval és tejcsokikrémmel. Megannyi íz-odüsszeia, amiket ropogós gabonagolyókkal, csokival bevont pattogós cukrokkal, ropogós mandulás kekszekkel, krokantpralinéval és lágy karamellkrémekkel próbálnak álcázni, nem sok sikerrel.

Kép
forrás: SUGAR!

Az álmokat valóra váltó hosszú pult előtt számot kell vetnünk magunkkal, eldöntve, melyik oldalra állunk? A gonosz Dark Side oldalára, ahol a sűrű sötét étcsokis-chilis ízek várnak ránk, avagy választjuk a Jót, ahol a csokis pattogó cukros vanília mousse számít ránk, minden bizonnyal csakis pozitív energiákkal teli eperzselével.

Kép
forrás: SUGAR!

Akik elsőre nem akarnak elköteleződni egyik oldal mellett sem, választhatják a már jól bevált nosztalgikus puncs pudingot, kávés-karamellás avagy oreos kekszes-sajttortás ízeket is akár, hisz senkit sem kényszeríthetnek, hogy ekkora horderejű döntést percek alatt hozzon meg. Az űrkorszak beköszöntével együtt a kollekció étlapja is megújult, így akár Rebeca kalandjait is olvasgathatjuk, miközben olvad a szánkban a mousse vagy roppan a csokoládé.

Kép
forrás: SUGAR!

Ha pedig megkaptuk a napi elixír adagunkat, elfogytak az utolsó boldogságmorzsák is tányérunkról, megnyugodhatunk, hogy felesleges lelkifurdalások nélkül ma is tettünk valamit belső békénk, és így örök fiatalságunk érdekében, csakúgy, mint több ezer éve a SUGAR! bolygó boldog lakói is, nap, mint nap.

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!