Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Férfiak és nők egy-egy lakatlan szigeten, a házigazda: Bear Grylls

Férfiak és nők egy-egy lakatlan szigeten, a házigazda: Bear Grylls
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hétfő esténként adásba kerülő sorozat az első évadhoz képest újabb csavart tartalmaz: nők és férfiak külön csoportja vág neki a kalandnak...

Második, vadonatúj évadával tér vissza a Discovery Channel műsorára a Bear Grylls: A sziget, amelyben a túlélőguru igazi játékmesterként irányítja a versenyzőket egy-egy lakatlan szigeten. A hétfő esténként adásba kerülő sorozat az első évadhoz képest újabb csavart tartalmaz: nők és férfiak külön csoportja vág neki a kalandnak, hogy bebizonyítsák, a túlélés nem más, mint az emberi kitartás határainak feszegetése és lebontása.

Bear Grylls új sorozatában tizennégy nő és tizennégy férfi veszi birtokba a Csendes-óceán egy-egy lakatlan, sivatagos szigetét. Semmit nem vihetnek magukkal néhány alapfelszerelésen, pár kézikamerán és azokon a ruhákon kívül, amelyeket az induláskor viselnek. Ezúttal maga a kihívás is még nehezebb és hosszabb lesz, mint korábban, mivel a “hajótöröttek” hat embert próbáló héten keresztül próbálnak életben maradni a trópusokon a viharos évszak kellős közepén. Amikor minden luxustól és modern kori kényelemtől megfosztva szembe kell nézniük a vadonban élés kemény valóságával, van-e annyi erejük és mentális felkészültségük, hogy legyőzzék önmagukat?

A 21. században még sosem kerültünk ennél távolabb gyűjtögető-vadászó őseinknél, és sok nemzedékről nemzedékre hagyományozódott gyakorlati készségünk elveszett. Civilizációs eszközök nélkül egy tapodtat sem mozudunk. Ebben a kényelmes helyzetben szinte teljesen elfelejtkezünk az anyatermészetről és azokról a készségekről, amelyek segítenek minket a túlélésben. Vajon a szigeten lakók találnak-e megfelelő mennyiségű élelmiszert, vizet és menedéket? A mai kor gyermekeinek vajon sikerül feléleszteni a velünk született túlélési ösztönöket, amikor a lét forog kockán? A sorozatban a résztvevőknek – kiszakítva megszokott életükből, kiszolgáltatva az elemeknek, csak egymásra támaszkodva – szembe kell nézniük életükkel, legmélyebben elrejtett vágyaikkal és félelmeikkel is.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!