Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Könyvajánló! Mhairi McFarlane: Helló, szia, szeretlek!

Könyvajánló! Mhairi McFarlane: Helló, szia, szeretlek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az új szingli

Mit teszel, ha visszatér az életedbe a nagy Ő, akiről már régen lemondtál? Bridget Jones, az Egy nap és Jojo Moyes rajongóinak. Szinglinek lenni nem kényszerűség, hanem döntés kérdése, ezt bizonygatja az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent új regényében Mhairi McFarlane. Úgy tűnik, nem szeretné megváltani a világot, csak annyit akar, hogy története legyen szórakoztató, szívdobogtató, és az sem baj, ha egy-két jól irányzott mondaton elgondolkodik az olvasó.

Rachel rutinos bírósági újságíró, rendkívül jó a humora, s nemigen érdekli, mások mit gondolnak róla. Egy hajszál – és egy óriási kompromisszum – választja el a menyasszonyi ruhától, mégis képes 13 év után szakítani a vőlegényével, mert ráébred, ez nem az a kapcsolat, amire ráépítené a jövőjét. Döntésében tudat alatt talán segít egy férfi emléke, aki viszont meghatározta a múltját: Bennel az egyetemen elválaszthatatlanok voltak. Most egy esős délutánon új esélyt kapnak, hogy helyrehozzák azt, amit annak idején elrontottak. A dolgok azonban sokat változtak az egyetem óta.

Mhairi McFarlane első regénye vicces és megható romantikus történet olyan élethelyzetekről és dilemmákról, amelyek a világ minden táján foglalkoztatják a harmincas fiatal nőket: vajon csak a nagy Ő-vel élhetünk-e boldog házasságban, merjünk-e kilépni kényelmes és biztonságos kapcsolatunkból, ha boldogtalanok vagyunk, és helyrehozhatjuk-e életünk legnagyobb tévedését?

„A legviccesebb és legromantikusabb könyv, amit az Egy nap óta olvastam.”

Lisa Jewell

„Imádtam ezt a könyvet. Megnevettetett és arra emlékeztetett, hogy a szerelemben – és amúgy minden másban is – minden lehetséges.”

Minnie Driver

Online rendelés ITT

www.alexandrakiado.hu

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!