Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Könyvajánló! Mhairi McFarlane: Helló, szia, szeretlek!

Könyvajánló! Mhairi McFarlane: Helló, szia, szeretlek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az új szingli

Mit teszel, ha visszatér az életedbe a nagy Ő, akiről már régen lemondtál? Bridget Jones, az Egy nap és Jojo Moyes rajongóinak. Szinglinek lenni nem kényszerűség, hanem döntés kérdése, ezt bizonygatja az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent új regényében Mhairi McFarlane. Úgy tűnik, nem szeretné megváltani a világot, csak annyit akar, hogy története legyen szórakoztató, szívdobogtató, és az sem baj, ha egy-két jól irányzott mondaton elgondolkodik az olvasó.

Rachel rutinos bírósági újságíró, rendkívül jó a humora, s nemigen érdekli, mások mit gondolnak róla. Egy hajszál – és egy óriási kompromisszum – választja el a menyasszonyi ruhától, mégis képes 13 év után szakítani a vőlegényével, mert ráébred, ez nem az a kapcsolat, amire ráépítené a jövőjét. Döntésében tudat alatt talán segít egy férfi emléke, aki viszont meghatározta a múltját: Bennel az egyetemen elválaszthatatlanok voltak. Most egy esős délutánon új esélyt kapnak, hogy helyrehozzák azt, amit annak idején elrontottak. A dolgok azonban sokat változtak az egyetem óta.

Mhairi McFarlane első regénye vicces és megható romantikus történet olyan élethelyzetekről és dilemmákról, amelyek a világ minden táján foglalkoztatják a harmincas fiatal nőket: vajon csak a nagy Ő-vel élhetünk-e boldog házasságban, merjünk-e kilépni kényelmes és biztonságos kapcsolatunkból, ha boldogtalanok vagyunk, és helyrehozhatjuk-e életünk legnagyobb tévedését?

„A legviccesebb és legromantikusabb könyv, amit az Egy nap óta olvastam.”

Lisa Jewell

„Imádtam ezt a könyvet. Megnevettetett és arra emlékeztetett, hogy a szerelemben – és amúgy minden másban is – minden lehetséges.”

Minnie Driver

Online rendelés ITT

www.alexandrakiado.hu

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!