Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nyerj páros mozijegyet a Fák jú Tanár úr 2.-re!

Nyerj páros mozijegyet a Fák jú Tanár úr 2.-re!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindössze egy kérdésre kell helyesen felelned érte!

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt.

Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.

Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát.

És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.


A helyesen válaszolók között 10 db páros jegyet sorsolunk ki. A vetítés október 14-én lesz a Lurdy moziban, 19:00 órától. A nyerteseket fél órával a kezdés előtt várjuk a regisztrációs pultnál.

A nyereményjáték hivatalos szabályzatát itt találod.


Íme, a kérdés:

kvíz(Nyerj páros mozijegyet a Fák jú Tanár úr 2-re!)

Segítséget az októberi JOY 112. oldalán találsz.


Játékra fel, JOY-lányok!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!