Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Segítség! Allergiás vagyok a pollenekre!

Segítség! Allergiás vagyok a pollenekre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mit tehetünk a szemviszketés, az orrdugulás és az orrfolyás enyhítéséért hatásosan, de szelíden?

A legtöbben alig vártuk a nyarat, a szabadtéri programokat. Napsütésben, virágzó fák alatt mindenki jobb kedvre derül. Ráadásul sokan nem is sejtik, hogy a gyümölcs és zöldségözön miként ronthat az allergiás panaszokon. Mit tehetünk a szemviszketés, az orrdugulás és az orrfolyás enyhítéséért hatásosan, de szelíden?
Akár késő őszig is küzdhetünk a szénanátha tünetei ellen. Környezetünkben számos fűféle, gyomféle pollenkoncentrációja elérheti a kritikus értéket, sőt, a pollenallergia mellett nem ritka a gyümölcs és zöldség keresztreakció, így akár kedvenc gyümölcseinket is nélkülöznünk kell a tüsszögésmentes napokért!
A parlagfű-érzékenységhez kapcsolódóan leggyakrabban a görög- és sárgadinnye, a banán, a sárgarépa és az uborka fogyasztása ronthat panaszainkon, de az ürömpollen-érzékenységgel küzdők sincsenek biztonságban egyes zöldségektől, mint például a zeller vagy a petrezselyem. A kezelésben fontos az allergének eliminálása környezetünkből és a megfelelő diéta kialakítása. Ha mégsem sikerül elkerülni a magas pollenkoncentrációval sújtotta övezeteket, csökkentsük a szénanátha panaszait hatékonyan a homeopátia eszköztárából.

Szelíd megoldás a tünetek csökkentésére: Luffeel oldatos orrspray
A légúti allergiásoknak a tavasz és a nyár a legrosszabb: jön az orrdugulás, az orrfújás, a tüsszögés, a könnyezés időszaka. De szerencsére létezik egy szelíd gyógymód, amelynek alkalmazásakor csak ritkán lehet mellékhatások megjelenésére számítani.
A Luffeel oldatos orrspray homeopátiás kombinációs gyógyszerkészítmény, a homeopátiás hagyománynak megfelelően alkalmazható a szénanátha tüneteinek csökkentésére. A Luffeel oldatos orrsprayben vivőanyagként alkalmazott fiziológiás sóoldat megakadályozza az orrnyálkahártya kiszáradását és segíti a váladék eltávolítását.

Adagolás:
Felnőtteknek és 12 év feletti serdülőknek: szokásos adagolás naponta 2-5-ször 1-2 befújás mindkét orrnyílásba.
A Luffeel oldatos orrspray kombinációs készítmény, mely olyan monokomponensű szerekből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik.
A Luffeel oldatos orrsprayt csak a jóváhagyott javallatokra szabad alkalmazni!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(X)

Hirdetés
P-098-Luffeel -hirdetés-2015-jul
Dr. Peithner Budapest Kft., 1117, Budapest, Nádorliget u. 8/E.

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Végre! Végre! Mihalik Enikő megmutatta új szerelmét - íme a nagyon cuki fotó!

Időbe telt, mire a magyar szépség rászánta magát az első közös szelfire, amit a rajongóinak is megmutatott.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!