Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 10.: a Bikák új kihívás előtt állnak, az Oroszlánok régóta dédelgetett álmukat valósíthatják meg

Napi horoszkóp december 10.: a Bikák új kihívás előtt állnak, az Oroszlánok régóta dédelgetett álmukat valósíthatják meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a napi horoszkópodra, mert ismét izgalmas részleteket tudhatsz meg a csillagok állásából!

Napi horoszkóp december 10.

KOS (március 21-április 20)

Határozott álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, ám rá kell jönnöd, teljesen egyedül vagy a véleményeddel, emiatt azonban olyan érzésed van, mintha széllel szemben mennél folyamatosan, ami ugyanis számodra egyértelmű, azok mások számára abszolút elfogadhatatlan. Nem érdemes túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állítsd őket, igyekezz elfogadni, hogy ezt az utat egyedül neked kell kitaposnod, de motiváljon a tudat, hogy ezzel maradandót alkothatsz. Menj előre, törd az utat, hisz ez egy olyan lehetőség, amivel másoknak is bebizonyíthatod, hogy teljes joggal álltál ki a saját álláspontod mellett!

BIKA (április 21-május 21)

Bár már szívesen adnád át magad a hétvégének, a mai napon mégis olyasfajta kihívások elé nézel, amelyek teljesen lázba hoznak. Olyannyira izgatott vagy emiatt, hogy abszolút megfeledkezel arról, hogy a kínálkozó alkalom előtt még csigák módjára haladtál, gyakorlatilag vonszolva magad az úton. Szedd össze minden erőd és energiád, lásd a célod magad előtt és mihamarabb indulj neki a nagy kalandnak, hisz ez most egy kiváló lehetőség arra, hogy valami maradandót alkoss, amelyről sokáig beszélnek még az emberek! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos szituációban valaki rád hárít minden felelősséget, hisz ő kényelmetlenül érzi magát, emiatt inkább menekül, még mielőtt valaki kérdőre vonhatná az általa kreált helyzetben. Mivel azonban neked a legkevésbé sincs közöd a dologhoz, így már az első pillanatban, csírájában fojtsd el ez irányú próbálkozását, világosan és határozottan hozd a tudtára, hogy bizony átlátsz a szitán és nem vagy hajlandó elvinni a balhét helyette, sőt! Sokkal inkább azon leszel, hogy kiderüljön az igazság, hisz a saját magad védelme érdekében mindenkinek meg kell tudnia, mi zajlik valójában a háttérben. Ne hagyd magad, Te is ugyanolyan jogokkal rendelkező személy vagy, mint bárki más, teljes joggal állsz tehát ki magadért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A változás szelét érzed, úgy gondolod, most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy a régóta dédelgetett álmaid megvalósíthasd, hisz végre rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek ehhez szükségesek. Amennyiben pontosan tudod az úrirányt, megvan a tervrajzod, ne késlekedj, indulj el a nagy kalandra, amelynek végén Te is megbizonyosodhatsz róla, hogy érdemes volt kivárni azt a pillanatot, amikor minden összeáll és a legideálisabb a nagy szabású tervek megvalósítására és a teljesség elérésére, amelyet soha jobbkor nem tudsz teljesíteni! Indulj, mert amit ma megtehetsz, azt nem jó ötlet holnapra halasztani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Össze-visszajárnak a gondolataid, ide-oda cikáznak, miközben Te nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, ami most a kötelességed. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd neked, igyekezz elvonulni egy rövid időre a Világ elől és próbáld meg rendezni a gondolataid, mert ez a fajta dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal könnyebb a hibázás lehetősége. Ne add meg ezt az esélyt, menj elébe és előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ha sikerült mindent helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy egy kis időre van szükséged!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg, amelyről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély nyomot hagy majd benned. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, hogy maradandó károsodást okozzon, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos dologgal kapcsolatban felnyitni a szemed, Te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, talán azért ejtett rajtad sebet, mert igaz lehetett az, amit mondott. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, meg fogod látni, hogy igenis volt értelme annak, amire az illető igyekezett rávilágítani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, mindenképp el kell mondanod a véleményed egy hozzád közel álló ismerősödnek, mielőtt mások teszik meg, biztosan kendőzetlen formában. Lehet, hogy első hallásra bántó lesz neki tőled hallva is, de Te még mindig szofisztikáltabban tudod közölni vele, mint mások. Nehéz teher ez neked is, amelyen igyekszel túl esni minél hamarabb. Szedd össze a gondolataid, ülj le és beszélj vele. Hidd el, tonnákkal leszel könnyebb utána!

NYILAS (november 23-december 21)

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megreped alattad a léc. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz Te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie, a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz Te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kicsit tapasztalatlannak és elveszettnek látod magad egy bizonyos szituációban, amelyhez hasonlóba még nem-igen kerültél azelőtt. Ahelyett azonban, hogy elvesznél a részletekben, koncentrálj arra, hogy ha már „ezt dobta a gép”, a végére kell járnod. Nyitott szemmel, éberen tedd a dolgod, ahogy eddig, amiatt pedig nem kell aggódnod, hogy nem lesz, aki segít. Fogadd el, ha mások, több tapasztalattal esetleg megpróbálnak a helyes útra terelgetni, hisz ők ezúttal jobban tudják nálad. Legközelebb pedig már Te is tudni fogod, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetekben.

HALAK (február 20-március 20)

Időben sikerül elvégezned a mára beütemezett teendőket, így marad időd arra is, hogy minden más, eddig kamrába dugott ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel Te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincs adósságod, ami az elintézetlen ügyeket illeti.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!