Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A maximalizmus árnyoldalai: 4 ijesztő dolog, ami jelzi, hogy túl perfekcionista vagy

Europress
A maximalizmus árnyoldalai: 4 ijesztő dolog, ami jelzi, hogy túl perfekcionista vagy
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A maximalizmus sok esetben erény, de sajnos arra is van példa, hogy valaki már egészségtelenül túlzásba viszi a tökéletességre való törekvést... Ha ezeket a jeleket tapasztalod magadon, akkor itt az ideje változtatni és akár segítséget is kérni!

1.) Durva szorongás jön rád társaságban, vagy ha emberek előtt kell beszélned

És ez nem az a fajta "pillangók a gyomorban" típusú izgatottság, ami mondjuk egy prezentáció előtt elfog...Ez valódi idegesség és szorongás, ami akár a barátaid, ismerőseid körében is előjöhet, nem csak munkahelyi szituban. És mindez azért, mert annyira maximalista vagy, hogy félsz attól, hogy valamit rosszul mondasz, nem megfelelően fogalmazol, stb., ami miatt esetleg negatívabb lesz a megítélésed az adott társaságban.

2.) Elutasítod az új dolgok kipróbálását

Nem akarsz sem pl. egy új nyelvet, sem akár egy új edzéstípust megismerni, mivel félsz attól, hogy az első órákon hibáznál és ezt nem szeretnéd átélni. Pedig az új dolgokban az elején nem te leszel a legjobb, ezt fogadd el! Kell a tanulási folyamat, ami ezzel jár!

Kép
forrás: Europress
Olvasd el ezt is!

3.) Nem vagy képes hosszútávú kapcsolatok kialakítására

Méghozzá azért, mert nem szereted, ha kritizálnak és kerülöd azokat, akiktől bármilyen rossz szót is hallottál magadról. Így sem a munkahelyen, sem a szerelemben nem tudsz és nem is akarsz hosszasan kötődni valakihez.Ráadásul utóbbi eset azért is különösen nehéz, mert egy olyan nővel/férfival lenni, aki mindig minden helyzetben tökéletesnek akar látszani...nos, nem könnyű a partnernek.

4.) A hibáidat megtartod magadnak, senkinek nem beszélsz róluk

Nem osztod meg a magaddal kapcsolatos kételyeidet senkivel: sem a barátokkal, sem a családdal nem vagy hajlandó ezekről beszélni.Úgy gondolod, hogy ha ezeket senki sem tudja, akkor nem is léteznek, és így könnyebb a lelkednek...

Te tapasztaltad magadon valamelyik jelet a fentiek közül?

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!