Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 25.: az Oroszlánok magabiztosak, a Mérlegek nagy akadályt győznek le

Napi horoszkóp augusztus 25.: az Oroszlánok magabiztosak, a Mérlegek nagy akadályt győznek le
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat üzentek a csillagok!

Napi horoszkóp augusztus 25.

KOS (március 21-április 20)

Felgyorsulnak körülötted az események, nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Így is eredményes leszel, csupán csak magadban kell bíznod! Menni fog, fel ne add!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasmi miatt aggódsz, amelyet semmilyen eszközzel nem tudsz irányítani, ennek ellenére mégsem tudod kiverni a fejedből. Jelen pillanatban azonban teljesen felesleges ezen rágódnod, sokkal inkább arra kellene koncentrálnod, amely rajtad múlik és saját akaratoddal tudod befolyásolni. Felejtsd el, ne görcsölj rajta, inkább azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekből eredményt tudsz felmutatni. Ezek a sikerek fognak előrevinni és motiválni arra, hogy bátran, nagyobb volumenű kihívásokba is belekezdj!

IKREK (május 22-június 21)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű nyitott mondatokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, Te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az Életet, nem kell mindig fejjel lefelé tekinteni a dolgokra! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

RÁK (június 22-július 22)

Mindent megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél, más célja nem is nagyon van a tetteidnek, mint az, hogy mindenkit elégedettnek láss. Be kell azonban látnod, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz felfelé, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz. Húzz egy határvonalat, amelyen kívül nem kell feláldoznod magad annak oltárán, hogy másoknak teljes és kerek legyen az élete. A saját filmedben játsszd Te a főszerepet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megreped alattad a léc. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz Te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie, a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében, a sok hajtás következtében nagyon fáradtnak érzed magad, legszívesebben már dolgozni se mennél be, csak pihennél egész nap. Mivel azonban határidős feladatod van, igyekezz összeszedni minden maradék energiád és rákoncentrálni annak érdekében, hogy ne maradjanak befejezetlen ügyeid és ne is halmozódhassanak! Kitartás, mindjárt itt a hétvége! Akkor aztán semmi olyasmit ne vállalj, ami nincs ínyedre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hatalmas akadályt sikerül legyőznöd, olyasmit, amire nem sokan mertek volna vállalkozni! Borzasztóan büszke vagy most magadra, mert mindenki nagy elismeréssel tekint rád! Valójában van is mire büszkének lenned, hisz ennek az akadálynak a legyőzésével képes voltál úrrá lenni a félelmeiden is azzal kapcsolatban, ami azelőtt mumusként riogatott. Élvezd ki a rivaldafényt, de ne feledd, minden csoda három napig tart, ne engedd, hogy a sodrás a valóságtól túl messzire vigyen, hisz annál nehezebb lesz majd visszatalálnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz Te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

BAK (december 22-január 20)

Valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amelyet neki kellene elvégeznie, Te pedig cseppet sem konyítasz hozzá. Nem kell azonban olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem egy bábu vagy a színházból, akit a drámai és komikus szerepekre egyaránt bátran lehet alkalmazni! Pontosítsd a saját pozíciód ebben a szituációban, illetve próbálj rá világítani arra, hogy abszolút nem érzed szükségét annak, hogy bármilyen plusz szerepet vállalj benne. Ne engedd kihasználni magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje készíted a tervet a célodhoz, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad érvényesíteni és nyélbe ütni, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlen ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az Élet nem egy matekóra!

HALAK (február 20-március 20)

Célegyenesbe fordultál, abszolút győztese vagy a helyzetnek, nem volt tehát hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végig segített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed! Bármikor jöhet ugyanis olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, épp ezért legyél felkészült, hogy ne foghasson ki rajtad semmi!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!