A nap cikke

Lesokkolta az internet népét! Nem hiszed el, hány éves a képen látható tajvani lány

Ülj le, mielőtt megtudod a korát!

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Napi horoszkóp július 26.: az Ikrek nagy durranásra készülnek, a Skorpiók átadják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp július 26.: az Ikrek nagy durranásra készülnek, a Skorpiók átadják magukat a pihenésnek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma is érdemes elolvasni, mit rejtenek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Elértél egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál. Érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne legyél önző, de ne is hagyd, hogy mások belekontárkodva a dolgodba hasznot húzzanak, mindenféle saját erő nélkül. Ez most nem az a helyzet, amikor önfeláldozva hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék. Állj ki magadért és védd meg azt, ami a tiéd!


BIKA (április 21-május 21)

Bár indulás előtt gondosan elkészítetted az útitervet, mégis úgy tűnik, eltévedtél a sűrű bozótosban. Mielőtt beljebb mennél és végleg elvesznél, ülj le és gondold végig, hol csúszhatott hiba a számításba, hol vehettél be rossz kanyart. Ha sikerült megtalálnod a pontot, keresd meg és próbálj változtatni, hátha ezúttal eléred a kitűlzött célt. Ehhez csupán elegendő kitartással kell rendelkezned!


IKREK (május 22-június 21)

Nagy izgalommal vársz valamire, amire hosszú ideje készülsz már. Rengeteg energiát befektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle. A környezeted előtt igyekeztél titokban tartani minden részletet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha nyilvánossá válik a dolog. Az eredmény magáért fog beszélni és joggal ünnepled a sikert. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, a sikereket elkönyvelve próbálj szerényen menni tovább az úton, újabb kihívásokat keresve.


RÁK (június 22-július 22)

Nagyon nehezen engedsz el az életedből egy bizonyos személyt, foggal-körömmel ragsszkodsz hozzá, annak ellenére, hogy nagyon megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked. Ragaszkodásod nagyon hátráltat a továbblépésben és a felejtésben, de meg kell tanulnod elengedni és a múlt hibáiból levonva a konzekvenciát, a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal érkezik az életedbe! A különbség csak annyi, hogy néhányan közülük azért jönnek, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, téged azonban ez rendkívülien frusztrál, mert nem szeretsz korlátok között élni. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amikből választani lehet. Jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, ha önálló jogkört gyakorolsz az életedben. Ne hagyd, hogy mások rendelkezzenek feletted és befolyásolni próbáljanak. Állj ki magadért és a saját szuverenitásodért!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy helyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, de a környezetednek is feltűnik, melyet szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak eltelik az élet, Te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Magad miatt tedd meg az első lépést mindenekelőtt, ne mások unszolására indulj. Hidd el, minden kezdet nehéz, de úton lenni még mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hullik a siker!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hűbele Balázs módjára kezdesz el mindent, lelkesedéstől duzzadva ugrasz fejest az új dolgokba. Ez rendkívül pozitív dolog, Te azonban, ahogy jönnek az első buktatók, hátat fordítasz és ijedten iszkolsz el a kihívás elől. Így marad a legtöbb, általad megkezdett dolog befejezetlen, ami rendszeres konfliktushelyzetbe sodor, ahol többnyire magyarázkodnod kell. Sok stresszt megspórolnál azonban, ha két lábbal beleállnál az első ugrásba, biztosabb talajra érkeznél és megtanulnál a korlátaid között vállalkozni bizonyos feladatokra. Az alvás is könnyebben fog menni!


SKORPIÓ (október 24-november 22)

A rengeteg munka és a sok hajtás után eljött az idő, hogy végre a pihenésre is szentelj időt, hisz ha nem adsz magadnak lehetőséget arra, hogy az energia raktáraid újra töltsd, nem fogsz tudni ugyanolyan hatékonysággal dolgozni, mint a kezdetekkor. Tombol a nyár, szabadidős program akad bőséggel, találj olyan, akár aktív, akár passzív pihenési formát, ami jól esik és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Hívd el a barátaid, vagy a szeretteid és élvezzétek együtt a semmittevést!


NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rontva a házba, konkrétan rákérdezz. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és virágnyelven informálódsz a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevetve rajtad, visz be az erdő legmélyére. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és Te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!


BAK (december 22-január 20)

Bátortalanul kezdesz neki valaminek, de hamar rájössz, önbizalom és vakmerőség nélkül nem fogsz tudni messzire jutni ezzel a hozzáállással. Ha egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amikkel Te rendelkezel, el tudod érni őket, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és tehermentes lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig!


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé ingoványos a talaj most alattad, nem nagyon tudod, hogy kibe, vagy mibe kapaszkodj, hogy el ne hasalj. Úgy tűnik, ezúttal csak magadra számíthatsz, nem lesz semmifajta segítséged. Ne ijedj meg, egyedül is menni fog, mert tudod, hogy más választásod nem lesz, mint egymagadban kesztyűt húzni és ringbe szállni annak érdekében, hogy legalább azt elmondhasd magadról, hogy rajtad nem múlt semmi, Te mindent megtettél a győzelemért. Higyj magadban és indulás a kötelek közé!


HALAK (február 20-március 20)

A mai napot arra szánod, hogy behozd a lemaradásod és be tudd fejezni azokat, a már régóta elkezdett és befejezésre váró feladatokat, amelyeket hosszú ideje halogatsz. Mindennel igyekezz végezni, mert az egész napod oda veszhet. Igyekezz mindig annyit válallni, amennyi a fizikai hataraidon belül van és nem haladja meg a képességeid sem. Ha sikerül mindennek időben pontot tenni a végére, nyugodtan hátradőlhetsz, hisz még az alvás is könnyebb és mélyebb lesz, ha nem frusztrál semmi, félbehagyott ügyed.

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!