A nap cikke

20 évesen babát vár Kylie Jenner, Kim Kardashian legfiatalabb testvére

Mindössze néhány hónap együtt járás után máris érkezik a baba!

Még több olvasnivaló

20 évesen babát vár Kylie Jenner, Kim Kardashian legfiatalabb testvére

7 házaspár elmeséli, mi a titka annak, hogy 10+ év után is szerelmesek egymásba

Itt az első fotó! Emilia Clarke megmutatta új platinaszőke frizuráját – Szerinted is őrületesen áll neki?

11 jel, hogy a pasid annyira szerelmes beléd, hogy folyton csak rád tud gondolni

Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Csak keményen! Várandósan is odateszi magát, és vadul edz Jessica Alba

Napi horoszkóp július 17.: az Oroszlánok önzetlen barátra, a Nyilasok életük párjára találnak

Napi horoszkóp július 17.: az Oroszlánok önzetlen barátra, a Nyilasok életük párjára találnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét utolsó napján is fontos üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Napi horoszkóp július 17.

KOS (március 21-április 20)

Olyan dologgal kell ma megküzdened, amelyre egyáltalán nem számítottál. Mivel felkészületlenül ért, így hirtelen nem is tudod, hogyan kellene reagálnod. Szedd össze minden gondolatod, állj a sarkadra és talpraesetten oldd meg a feladatot. Meglátod, sikerülni fog és utólag visszatekintve nem is volt olyan borzasztó, mint amilyennek elsőre tűnt. A nap második felét pihenésre használd, mert hétfőtől ismét topon kell lenned.

BIKA (április 21-május 21)

Nem nagyon tudod, mi és miért történik az életed jelenlegi szakaszában, ezt próbálod folyamatosan fejtegetni. Épp ez a filozofálás akadályoz meg abban, hogy tovább lépj bizonyos szituációkból, kihagyva ezzel a nagy lehetőségeket, amik szembe jönnek és a kihagyhatatlan kategóriából valók. Sok időd nincs már arra, hogy az élet nagy dolgain, illetve az esetleges hibás döntéseken mélázgass, be kell látnod, hogy ha nem tanulsz meg gyorsabban túllépni helyzeteken, nem fogod tudni a megfelelő tempóban, időben elérni a céljaid.


IKREK (május 22-június 21)

A hétvégén megismerkedtél valakivel, akiről már első pillanatban is tudtad, hogy több lehet közöttetek szimpla barátságnál. Igyekezz feltérképezni, ő hogyan viszonyul hozzád, mik a szándékai és hogy vajon lehet-e ebből hosszútávú kapcsolat. Próbálj uralkodni magadon, ne nyomulj ezres fordulatszámon, mert amennyiben az illető nem érez hasonlóképp, nagyot csalódhatsz és sokkal rosszabbá válhat minden, mint ahogy indult. Haladj lépésről lépésre, a fokozatosság elve szerint.

RÁK (június 22-július 22)

Túl régóta vívódsz egy szituációban, amelyben nem érzed jól magad és ez a közérzetedre is rányomja bélyegét. Bármenyire is próbálod titkolni, a környezeted ennek ellenére is látja rajtad. Amennyiben nem sikerül magadtól dönteni, keress egy bizalmas jó barátot, akivel meg tudod osztani a kételyeid és aki tud valamiféle, használható tanáccsal szolgálni. A végső döntés előtt még egyszer gondolj végig minden apró részletet, mert ennek hosszú távon hatása lesz rád és a közvetlen környezetedre is.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindig ott áll melletted, akivel minden gondod, bánatod és örömöd megoszthatod. Szerencsés embernek mondhatod magad, mert nem mindenkinek vannak ilyen személyek az életében. Igyekezz a határokon belül maradni és nem kihasználni az önzetlen segítségnyújtást. Az, hogy teljes mellszélességgel mögötted áll, még nem jelenti azt, hogy bizonyos helyzetekben vállalja helyetted a felelősséget is. Becsüld meg és vigyázz rá!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl görcsösen szeretnél valamit elérni, amire nagyon vágysz. Már-már nem is létezik más, mint ez az egyetlen dolog, egyszerűen nem vagy képes elvonatkoztatni tőle. Mindeközben észre sem veszed, hogy mi minden történik körülötted, pedig az Élet nem áll meg. Próbáld kicsit letenni ezt az ügyet, foglalkozz más dolgokkal, tereld el a gondolataid, hisz attól, mert két kézzel rángatod a zárt ajtót, még nem fog könnyebben kinyílni. Találd meg a zárba illő kulcsot és nyugodtan fordítsd el.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok a negatív energia körülötted, melyet rendkívül nehezen tudsz már tolerálni. Nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben és ennek okáról csak most sikerült megvilágosodnod, az a környezet okozza, akivel jelenleg körbeveszed magad. Próbáld a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, Te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van melletted valaki, aki szorult helyzetedben támogat, akinek semmi sem drága, ha rólad van szó. Legyél hálás az önzetlen segítségért, de igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Sokkal nyugodtabb és felszabadultabb érzéssel fog eltölteni, ha van benned ennyi önállóság. Éldd úgy az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább Te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között, kölcsönösen számíthattok egymásra. Tiszta szívből szereted és feltétel nélkül megbízhatsz benne, nincs közöttetek feszültség, vagy ha van is, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Ő az, akivel egy egész életet le tudnál élni, hisz legjobb barátként, szülőként és szerető, gondoskodó szerelmedként elkísér a közös utatokon. Légy hálás a sorsnak, mert a neve nem más, mint a nagy Ő!


BAK (december 22-január 20)

Nagyon úgy fest a dolog, hogy ugyan közel vagy a célodhoz, meg kell még ugranod néhány akadályt ahhoz, hogy diadalittasan tudd át szakítani a célszalagot. Nem esel kétségbe, ha váratlan helyzet adódik, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel vagy készülve minden lehetséges történésre, amely szituációkban profi módon, talpraesetten tudsz reagálni. Büszke lehetsz magadra, mert úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így tehát édesebb lesz a siker is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár szeretsz a középpontban lenni és a gyeplőt a kezedbe fogni, ezúttal jobban teszed, ha átadod a staféta botot valakinek, akiben megbízol, mert most eljött a szabadság ideje! Hagyj minden, munkával kapcsolatos dolgot odabenn és add át magad a pihenésnek! Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, melyek közelállnak hozzád! Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Egyszer élsz, most próbálj ki extrém dolgokat!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan gondokkal küzdesz, amelyeket bámennyire is szeretnél, nem biztos, hogy egyedül meg fogsz tudni oldani. Oszd meg valakivel a gondjaid, kérj tanácsot, hogyan lehetne a lehető legfájadalommentesebben pontot tenni a dolog végére, mert így elvész számodra az Élet napos oldala. Próbáld nem másokon kitölteni az aktuális gondból adódó hangulatod, ha szükséges vonulj kicsit vissza a világtól, amíg el nem oszlanak a viharfelhők! Ne aggódj, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz!

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Rákok legyőzhetik legnagyobb félelmüket, a Szüzeknek végre sikerélményben lehet részük

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

20 évesen babát vár Kylie Jenner, Kim Kardashian legfiatalabb testvére

Mindössze néhány hónap együtt járás után máris érkezik a baba!

7 házaspár elmeséli, mi a titka annak, hogy 10+ év után is szerelmesek egymásba

Ezek tényleg szeretik egymást. De most tényleg, hogyan csinálják?!

Ez a 10 legöregebb élőlény a világon

Melyik a legöregebb élőlény a világon? Neked feltette már a gyereked ezt a kérdést? És te magadnak?

Napi horoszkóp szeptember 23.: a Skorpiók zsúfolt napnak néznek elébe, a Nyilasok mások elégedettségéért dolgoznak

Hétvégén se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Legyen szó akár a karrieredről vagy a párkapcsolatodról: az ösztöneid megsúgják majd, ha valami nem klappol.

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.

Ezeknek a gyerekeknek nem volt annyira fontos az esküvőd, mint neked... És ez enyhe kifejezés

Bizony, néhányan csont nélkül ellopják a show-t az ifjú pár elől...

11 jel, hogy a pasid annyira szerelmes beléd, hogy folyton csak rád tud gondolni

Ha nem is mered elhinni a korábbi csalódások miatt, hogy egy férfi igazán szeret téged, akkor mutatunk 11 jelet, ami bizony azt mutatja, hogy mégis!

Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

A hőmérséklet sajnos rohamosan esik, és ha napközben még egész jól elviselhető az indián nyár, az esti órákban biztosan jól jön egy kabát!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Hiába zárul le Daenerysék története, Westerostól nem kell búcsút venned!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet.

Csupán 295 Ft egy lapszám, a postaládádig szállítva :-)

Csak 885 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!