Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 10.: a Vízöntők elhagyják a komfortzónájuk, a Halak erőt gyűjtenek az új hétre

Napi horoszkóp július 10.: a Vízöntők elhagyják a komfortzónájuk, a Halak erőt gyűjtenek az új hétre
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is fontos üzeneteket tartogatnak számotokra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Fogytán az időd, nem tudod, hogy elég lesz-e mindazokra a programokra, amiket elterveztél. Ez egy kissé megijeszt, de ha okosan tudod betáblázni a teendőket, meglátod, mindenre jut majd időd, sőt még pihenni is marad lehetőséged. Használd ki a vasárnap délutánt, tölts egy kis időt a barátaid, szeretteid körében, mert fel tud tölteni az, ha jó társasággal veszed körbe magad.


BIKA (április 21-május 21)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, belefáradtál abba, hogy másoktól függsz. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz, bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj el a többiektől, indulj el az utadon és ne engedd többé, hogy mások magukhoz láncoljanak, bármilyen tekintetben!


IKREK (május 22-június 21)

Nem egyszerű a döntés, melyet meg kell hoznod, épp ezért próbálod egyre jobban elodázni. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan ki kell mondanod, hogy fekete, vagy fehér. Az lebegjen a szemed előtt, hogy döntésed nem feltétlenül fogja negatív mederbe sodorni az életed, koncentrálj arra, hogy új élmények és pozitívumok várnak rád!


RÁK (június 22-július 22)

Sokkal jobban alakul a mai napod, mint amire reggel számítottál, ezért valahogy ma még a nap is szebben süt, nem árnyékolhatja be semmi és senki sem. Úgy tekints erre a napra, hogy ma minden sikerülhet. Jó kedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd, hogy bárki jókedved szegje a mai napon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem úgy alakulnak a magánéleti dolgaid, ahogy eltervezted, ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert ott új lehetőségek, új élmények várnak rád azokkal az emberekkel, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sikerül befejezned egy kicsit sem testhez álló feladatot, amiben nagyon nem érezted jól magad. Most végre olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, amik valójában érdekelnek. Bontakoztasd ki a kreativitásod, hisz ha ezt meglátják benned, olyan lehetőséget kaphatsz, amelyben otthonosan mozogsz és nem kell folyamatosan azon görcsölnöd, vajon hol, hogyan és mekkora hibát követsz majd el és az vajon helyrehozható-e még. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, Te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon megszállottan hajtasz valamiért, amit rendkívül fontosnak tartasz. Emiatt mások már-már kissé flúgosnak tekintenek, de ez téged cseppet sem érdekel. Amíg neked megéri és fantáziát látsz benne, addig menj utána, hisz ha sikerül elérni, roppant büszke leszel magadra, mert bebizonyítod a többieknek, hogy a lehetetlent is meg lehet csinálni, csak az egy picit tovább tart.

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki nem tart túl szimpatikusnak, aminek folyton hangot is ad, mind a hátad mögött, mind pedig a jelenlétedben. Próbáld figyelmen kívül hagyni, maradj olyan, amilyen eddig is voltál, hisz nem benned van a hiba. Sokan szeretnek, sokan elismernek, de lásd be, nem szerethet mindenki. Aki úgy dönt, nem fogad a bizalmába, mitöbb, érezteti veled unszimpátiáját, csak kerüld el, jó messziről.

BAK (december 22-január 20)

Megbíznak egy feladattal, amihez nem nagyon fűlik a fogad, nem érzed, hogy meg tudnál vele bírkózni. Mivel azonban tudod, hogy vissza nem utasíthatod, igyekezz találni valakit, aki viszont érdeklődést mutat, mitöbb ennek megoldásában partner is lehet! Meglátod, ha csapatban dolgozol, nem lesz olyannyira megugorhatatlan az akadály és még hamarabb is léphetsz túl rajta!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mitöbb, nem is a Te világod, mert a komfortzónádon jóval kívül esik. Ha azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a szürke hétköznapokhoz, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy feladat vár rád a jövő héten, ezért a mai napot szenteld a pihenésnek és az energiagyűjtésnek! Szükséged lesz rengeteg erőre, mert ez a bizonyos feladat rengeteg erőt vesz majd ki belőled, próbára téve az idegrendszered és a toleranciád is. Pontosan ez az, amihez szükséged lesz minden tartalékodra, így vasárnap csakis olyan dolgokat csinálj, amik jól esnek és pozitívan hatnak rád!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!