Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 25.: A mai nap a sikeré, a csillogásé és a nagy döntéseké

Napi horoszkóp június 25.: A mai nap a sikeré, a csillogásé és a nagy döntéseké
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai nap is érdemes megnézni a horoszkópod, mert sok mindent elárulnak a csillagjegyek!

Napi horoszkóp június 25.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon régóta készülsz valamire, borzasztóan hosszú ideje kitartasz és úgy tűnik, most végre eljött a Te időd. Ez a pillanat a legalkalmasabb arra, hogy kiállj a pódiumra és mindenkinek megmutasd, hogy nem hiába találtak alkalmasnak a feladatra, nem hiába melegítesz a pálya szélén, időtlen idők óta. Most már a kételkedők is megláthatják, felesleges volt azon aggodalmaskodniuk, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Ma megtérül ugyanis minden befektetett munka, mely jó eredmény hoz és rendkívül büszkévé tesz majd! Legyél is büszke, ugorj fejest a sikerbe!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, melyek elég nagyszabásúak ahhoz, hogy a környezeted első hallásra, fenntartások nélkül elfogadja és ne kezdjenek rögtön akadékoskodni. Hidd el azonban, bármennyire is mennek ezzel az agyadra, kizárólag a Te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék, vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket.

IKREK (május 22-június 21)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképp nem szeretted volna elkapkodni. Most azonban a határidő közeledtével kissé fojtogat a kérdés, ami rendkívülien megnehezíti a hétköznapokat, rátelepedve a közérzetedre is. Mivel ez hosszútávon jót nem hoz majd semmiképp, szánd rá magyd, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy most fájdalmas lesz, de hidd el, az összes konzekvenciát levonva, idővel rá fogsz jönni, mit és miért tettél és hogyan kellene a jövőben másképp csinálni ahhoz, hogy ne legyél tele a sebeidből visszamaradt hegekkel.

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tudod alakítani a saját szád íze szerint a szituációt, hogy a talpraesettségednek köszönhetően teljesen pozítivan és sikeresen tudsz kijönni belőle. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztossn lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a folyóba fulladni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent mértani pontossággal, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban olyan váratlan porszem kerül a gépezetbe, hogy nem tudod az előre kiszámított matekpéldát elővenni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is remegnek meg a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add, az utolsó métereknél, mert különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább és még csalódott is leszel. Merj megküzdeni a erőkkel és érd el az álmaid!

SZŰZ (augusztus 24-szeptemer 23)

Bár időnként annyira magabiztos vagy, hogy már-már hősként tekintesz önmagadra, most mégis olyan helyzetbe kerülsz, amiből fogalmad sincs, hogyan mássz ki, különösebb sérülések nélkül. Noha soha nem mutatnád mások előtt sebezhetőséged,ez esetben vedd le az álarcod és ne szégyellj segítséget kérni másoktól, akik nálad eggyel több élettapasztalattal rendelkeznek. Hidd el, most kell megragadni valakimkezét, mielőtt visszafordíthatatlan károkat okozol. Nézz körbe és mondd el, mi az, amiben most gyengének tűnsz, fogj össze a többiekkel és úgy prbáld megoldani a jelen helyzetet. Hidd el. Sokkal nyugodtabban fogsz aludni tőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem vagy a csapatmunka híve, jobb´ szeretsz egyedül boldogulni, most mégis úgy adódik, hogy osztoznod kell valakivel a tennivalókon. Ne állj ellen, fogadd el és legyél nyitott, mert egyfelől sokkal hamarabb végeztek, másfelől jobb néha osztozni a sikerben és hosszútávra jó kapcsolatokat lehet ezáltal kialakítani. Merdd magad másokra bízni, nem feltétlenül fog a hátrányodra válni! Különben is, objektíven csak úgy tudsz különbséget tenni a sakk és a kézilabda játék között, ha legalább egyszer mindkettőt kipróbáltad már!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Készen állsz a változásra, úgy érzed, eljött az idő ahhoz, hogy olyan irányba indulj, amely végre a lelki, fizikai és anyagi épülésed szolgálja majd. Noha minden kezdet nehéz, ha már elindulsz, hidd el, menet közben magadtól is rá fogsz jönni, mi a helyes útirány, melyik ösvényen kell haladnod ahhoz, hogy egy minden szempontból jobb és minőségibb életet élhess majd. Ne félj változtatni, nyiss az új felé és ne feledd, minden ajtó bezárásával kinyílik egy másik, amelyen besétálhatsz, ha beleillik a kulcsod! Hajrá!

NYILAS (november 23-december21)

A kitartásoddnak, alázatodnak és edzettségi állapotodnak köszönhetően olyan dolgot sikerül elérned, amelyről azelőtt álmodni sem mertél volna. Nem adták könnyen a sikert, rengeteg áldozatot kellett érte meghoznod, most mégis azt mondd, megérte! Ma még ugorj fejest az elismerő szavakba és gratulációkba, mártózz meg a csillogásban, aztán ha már nyakig benne vagy, mássz ki belőle és szállj vissza a Föld nevű bolygóra, mert holnaptól új kihívások várnak rád, az újabb eredményeket pedig szintén nem fogják puszira osztogatni!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, épp jókor jött a hétvége, mert annyira zsúfolt héten vagy túl, hogy az utolsókat rúgod már, ami az energia leadást illeti. A hétvégét töltsd mindenképp passzív pihenéssel, kapcsolódj ki a barátaiddal, nézz meg a szerelmeddel egy filmet a moziban, vagy egyszerűen csak feküdj ki a napra, a vízpart közelében. Igyekkezz minél jobban töltekezni, mert a jövő héten sem kell majd kevesebbet dolgoznod, így tehát szükség lesz az erődre és kitartásodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan helyzetben találod magad, amely ugyan ma még ismeretlen, így kissé ingoványosnak tűnik számodra, ám mindeközben azt is észre veszed, hogy kihívásokban bővelkedik, így rengeteg új élményt és tapasztalatot szerezhetsz általa. Ne félj új dolgokat kipróbálni, úgy gondolj rá, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hány, eddig általad nem ismert emberrel ismerkedhetsz meg és talán még a szerelmet is elhozhatja neked! Kalandra fel!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasvalakivel kerülsz közelebbi kapcsolatba, akivel nem is számítottál rá. Ne legyél elutasító, engedd közel magadhoz és nyiss felé egészen addig a pontig, amíg az erkölcsi- és komfortzónád határvonalain belül maradtok. Nem kell az első találkozás alkalmával örök hűséget fogadnotok egymásnak, ám ha már elhatároztad magad, mindenképp érdemes legalább egyetlen esélyt adnod a kapcsolatnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!