A nap cikke

Súlyos beteg a magyar énekesnő: megható levélben üzent rajongóinak

1 hete jelentette be a magyar sztár, hogy rákos.

Még több olvasnivaló

Már ennyi év eltelt? A Született Feleségek Juanita Solisa gyönyörű tinivé csepredett, és így szexiskedik!

10 dolog, amit biztosan átérzel, ha rosszul alszol éjszakánként

10 dolog, ami jobban kiborítja a férfiakat, mint a hiszti

Nagyon vicces: így néznének ki a sztárok '90-es évek szemöldökével

A legjobb Trónok harca-manikűröktől te is khaleesinek érzed majd magad

Amy Schumer helyett: kiderült, melyik színésznő lehet a Barbie-filmek új főszereplője

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Napi horoszkóp június 14.: új kalandok és nyitottabb hozzáállás

Europress
Napi horoszkóp június 14.: új kalandok és nyitottabb hozzáállás
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nézd meg, mit üzennek neked mára a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP 2016.június 14.

KOS (március 21-április 20)

Eddig nem tapasztalt élményben lesz részed a mai napon, hisz egy barátodnak sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Látod, ha kicsit nyitott vagy, mennyi minden, jó dolog történhet veled? Csak annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek!

BIKA (április 21-május 21)

Mielőtt nekiesel a mai tennivalóknak, érdemes felállítanod egy prioritási sorrendet és úgy megszervezned a munkát, hogy egy percet se vesztegess belőle! Fontos, hogy hatékony legyél, mert ezekkel a feladatokkal határidőre kell végezned, így fejben nagyon oda kell tenned magad, hogy semmilyen külső körülmény ne zökkenthessen ki, a jelenlegi összeszedettségedből. Bemelegítés után tehát irány az aréna!

IKREK (május 22-június 21)

Igen nagyot ugrottál a dobbantóról, de rá kellett jönnöd, hogy ennek az ugrásnak bizony a lendülete sokkal nagyobb lett, mint az eredménye. Mielőtt nekirugaszkodsz valaminek ész nélkül, érdemes belegondolnod, hogy a gravitáció nem fog magától az egekig vinni, azért neked is tenned kell valamit. Gyakorolj, mielőtt tapasztalat nélkül futsz ki az atlétika pályára, ellenkező esetben csúnyán ráfaraghatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan feladattal bíznak meg, amely ugyan nagy kihívás, de az első pillanatban egyetlen szót sem értesz belőle. Amennyiben nem sikerül logikát találva megvilágosodnod, kérj segítséget legalább addig, amíg valaki el nem magyarázza, mi a pontos szereped és hogyan kell azt eljátszanod. Nehogy aztán a darab közben sülj bele a dologba, csak mert az elején nem tisztáztad, hogy drámai, vagy komikus a jelenet.

OROSZLÁN (június 23-július 23)

Eljött a Te időd, amelyre olyan régóta vártál, most aztán megmutathatod, hogy mit tanultál és mire gyakorolsz hosszú ideje. Mutasd meg a tudásod, nézz szembe a kételkedőkkel és bizonyítsd be nekik, hogy bizony benned is ott van a tehetség, a kreativitás és pontosan meg tudod csinálni azt, amit elvárnak tőled.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minél szaporábban szeretnéd elvégezni a teendőid, azért, hogy mindenre maradjon időd a mai napon. Így azonban egy idő után azt veszed észre, hogy inkább haladsz hátrafelé, mintsem a dolgok végét látnád. Így nemhogy hamarabb végeznél, egyre hosszabbnak látod a listát. Épp ezért, ha szükséges, vonj be külső segítséget, ne szégyellj mankót kérni, mert most az a cél, hogy naplemente előtt befejezd a teendőket.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően kevés személyt engedsz a bizalom körébe, mert néhányszor megégetted már magad, így óvatos vagy az emberekkel. Légy azonban egy kicsit nyitott és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan személyekre a közvetlen környezetedben, akikre mindig számíthatsz és akiket bátran "ugraszthatsz", ha baj van. Csak olyanokban bízz vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta meglepetésben lesz ma részed, amelyre nem számítottál és ez bearanyozza az egész napod. Rögtön másképp látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz. Csak arra ügyelj, hogy el ne szállj nagyon, mert a nagy mámorban a munkára sem árt odafigyelni. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia és motivációraktárad!

NYILAS (november 23-december 21)

Most van az a pont, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi, említésreméltó dolog, amely előre mozdítaná az ügyet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és megtudod tolni a sárban ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből sem. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

BAK (december 22-január 21)

Igyekszel mihamarabb túl lenni egy számodra igen kellemetlen és testhez nem álló feladaton, mert abszolút mértékben úgy érzed, jól nem jöhetsz ki belőle a végén. Szedd össze minden igyekezeted, koncentrálj és fuss neki egy nagy légvétellel. Ne hagyd magad kizökkenteni és csak akkor dőlj hátra, ha végleg pontot tettél az utolsó mondat végére is. Ha egyszer ugyanis abbahagyod, még egyszer biztosan nem állsz neki újra.

VÍZÖNTŐ (január 22-február 19)

Nagy aggodalommal tölt el valami, ami még éjszaka sem hagy aludni. Egészen addig így lesz ez, amíg le nem záródik az ügy, amelytől nem tudsz megnyugodni. Épp ezért, amennyiben változtatni tudsz rajta és lehet ráhatásod, tegyél meg mindent, amit lehet, annak érdekében, hogy végre Te is fellélegezhess és végig tudd aludni az éjszakát, rémálmok nélkül.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataid és egyedül hozz döntést, bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy "hűbele" Balázs módjára csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bebizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

Hűsítő nyári árral várunk! Több mint 40 % kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 1770 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!