Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Milyen színű az aurád? Ilyen vagy!

Europress
Milyen színű az aurád? Ilyen vagy!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Aurád domináns színe – melyet Kirlian-fotóról vagy azt látó embertől tudhatsz meg – rengeteget elárul rólad…

Sárga

Intelligens, logikus gondolkodású, gyors észjárású ember vagy. Inkább a racionalitás vezérel, mintsem az érzelmek. Kitartóan küzdesz a céljaidért, ugyanakkor könnyen túlhajtod magad. Az emberi kapcsolatokban inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre hajtasz.

Piros

Tüzes természetű vagy, akit nem lehet egykönnyen megszelídíteni. Szereted a szabadságot, a kalandot és az izgalmakat, viszont könnyen ráunsz a dolgokra. Kiváló az önbizalmad, és nem rágódsz sokat.

Rózsaszín

Kedves, nagylelkű, barátságos személyiség vagy. Nem félsz szeretni, s kifejezetten romantikus a lelked. Szuper az empatikus és a kreatív képességed, továbbá nyitott vagy a spiritualitásra. A szürke hétköznapok azonban nem kedveznek az idealista szemléletednek.

Zöld

Imádod a természetet. Valószínűleg gyógyítói képességeid vannak, még ha nem is tudsz róluk. Egészségtudatosan élsz, odafigyelsz a táplálkozásra és a mozgásra. Két lábban állsz a földön, gyakorlatias és realista a gondolkodásod.

Narancs

Imádsz reflektorfényben lenni, az egyedüllét pedig nem kedvez neked. Karizmatikus, vicces, hangos lány vagy, aki szívből törődik mások érzéseivel. Szenvedélyességed miatt olykor elveszíted a fejed, de még ez is jól áll neked.

Olvasd el ezt is!

Lila

Érzékeny vagy a szó minden értelmében – akár még látó vagy jós is válhat belőled, ha megnyílsz ezeknek az energiaminőségeknek. Folyton az élet nagy kérdésein agyalsz, ráadásul csöndes és rejtélyes vagy.

Kék

Ritka auraszín ez, amely pompás kommunikációs képességet és vidám személyiséget jelent. alapvetően nyugodt és kedves vagy – ez lehetővé teszi, hogy békét varázsolt a háborúba, s olyan konfliktusokat oldj meg, amiket senki más nem tudna.

Arany

Imádod a gyönyörű, elegáns dolgokat. Igazi tárasági ember vagy, ám ha meg kell oldanod valamit, úgy érzed, hogy jobb, ha csak magadra számítasz. Kivételes tehetséged van az ajándékozáshoz és a lakberendezéshez.

Fehér vagy ezüst

Az élet minden területén ragyogóan tehetséges és rugalmas vagy. Bármilyen helyzethez alkalmazkodsz, sőt képes vagy benne óriási sikert aratni. Jó tanár válhat belőled. Vonzza az embereket a külső és a belső szépséged.

Fekete

Valami blokkolja az energiáidat. Valószínűleg belső, tudati gát, amit mindenképpen fel kellene oldani a fejlődésedért.


Te tudod, hogy a tiéd milyen?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!