Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 tipp, hogy öröm legyen veled telefonon beszélgetni

Europress
3 tipp, hogy öröm legyen veled telefonon beszélgetni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mostantól nem kell rettegned a hívásoktól!

1. Tegyél fel kérdéseket!

A kommunikáció javításának legjobb módja telefonon keresztül is az, ha őszinte érdeklődést tanúsítasz a másik iránt. Ha például a barátnőd felhív, hogy el szeretné adni a lakását, akkor a „hú, az király!” helyett nyugodtan faggasd ki, miért döntött így, és milyenbe szeretne költözni. Fontos, hogy csak akkor kérdezz, ha a válasz tényleg érdekel – különben még tovább rontod vele a helyzetet.

Olvasd el ezt is!

2. Fogd rövidre a kötelező köröket!

A „hogy vagy?”, a „mizu?” és a „milyen jó / rossz időnk van ma” látszólag jó alappal szolgál a csevejhez, valójában viszont már a kezdet kezdetén megakasztja azt. A felszínes, valódi információtartalom nélküli mondatokat lehetőleg spórold meg, és soha ne tegyék ki az egész beszélgetés felét!

3. Értsd meg a másikat!

Ne csak afelől érdeklődj, mit csinál a beszélgetőpartnered, hanem azt is térképezd fel, hogy milyen érzések kavarognak benne. A „mikor is kell leadnod a prezentációt?” helyett inkább kérdezd meg, szereti-e csinálni. Ha igen, akkor melyik a legjobb rész benne, ha pedig nem, akkor mivel foglalkozna a legszívesebben… Így mindig van téma, zéró kínos csend!

Te szeretsz telefonálni?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!