Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Helen Mirren uralkodónő lesz, sok kedvenc végleg befejeződik, és Stephen King egyik legijesztőbb karaktere is színrelép: októberi sorozatajánló

sorozatok,október
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha ősz, akkor a sorozatokról szól minden! Hiszen nem csak visszatérnek újabb évadokkal nagy kedvenceink, de sok újdonság is szárnyra kap. Ha kíváncsi vagy, ebben a hónapban mire kell különösen felfigyelned, és mi az, amit nem szabad kihagyni, olvasd el sorozatajánlónkat!

1. Nagy Katalin

A csodálatos Helen Mirren új sorozata október 3-án érkezik az HBO GO-ra. A történet Nagy Katalin uralkodásának második felét dolgozza fel, a minisorozatból pedig megtudhatjuk, milyen volt szenvedélyes és viharos kapcsolata Patyomkin katonai parancsnokkal. Ha szereted a történelmet, és érdekelnek a valós események, ezt a sorozatot is imádni fogod.

2. The Walking Dead

A zombisorozat 10. évadát október 6-án mutatják be, és az előző évadzárót tekintve nem csoda, hogy nagy érdeklődés övezi az új részeket. Sajnos ebben az évadban is búcsúznunk kell egy közönségkedvenc karaktertől, de cserébe egészen új szereplők kerülnek majd előtérbe, és a készítők már megígérték, hogy ezúttal szereplőink egészen más módon veszik fel a küzdelmet a Suttogók ellen.

3. Watchmen

Egy alternatív világban járunk, ahol a szuperhősök nem használhatják kedvükre képességeiket. Sőt, valójában törvényen kívüli igazságosztóknak tartják őket, ezért kénytelenek bújkálni. Néhányan úgy döntenek, hogy összefognak, és fellázadnak a rendszer ellen, mások viszont próbálják megállítani őket. Október 21-tól érkezik az HBO-ra az első rész, főszerepben Regina Kinggel!

4. Odaát

A rajongók nagy szomorúságára idén utoljára, október 10-én térnek vissza a képernyőre a Winchester-fivérek. Sam, Dean és Castiel ismét kénytelenek felvenni a harcot a világot fenyegető gonosz erőkkel, amelyek kiszabadultak, és sorra pusztítják el az embereket. Mindeközben pedig Jack halálát is próbálják feldolgozni - de biztos, hogy az előző évadban láttuk utoljára őt? 15 év után a sorozat a legvégéhez ér, és már nagyon kíváncsian várjuk, mivel zárják le Sam és Dean történetét.

5. Peaky Blinders

Október elején jön a Peaky Blinders legújabb évada, főszerepben Cillian Murphyvel, akihez a megszokott szereplőgárda mellett most már Sam Claflin is csatlakozik! Az ötödik évad 1929-ben játszódik, miután a tőzsde összeomlott, és Tommynak meg kell küzdenie ennek következményeivel. Arról nem is beszélve, hogy új politikai pályája olyan személyekkel hozza össze, akiknek tervei nem csak az ő családjának életére, de az egész nemzetre hatással lehetnek.

6. Legacies - A sötétség öröksége

A Vámpírnaplók és az Originals spin-offja már a második évadhoz jutott, október 11-től pedig az HBO GO-n hetente végigkövetheted, mi történik a szereplőkkel. Az első évadban Hope Mikaelson feláldozta magát a korábban csak képzeltnek hitt szörnyek elleni harcban, a soron következő részekből pedig kiderül, milyen a világ nélküle, miután emléke minden barátjának fejéből kitörlődött. Fordulatos és izgalmas évadra készülhetünk, ahol nem csak a gonosz erők elleni küzdelemre, de az érzelmekre is nagy hangsúly kerül.

7. Castle Rock

A Stephen King regényeiből készült sorozat második évadára sem kell már sokat várnunk, hiszen október 24-től válik elérhetővé az HBO GO-n. A hátborzongató univerzumban egy új történet veszi kezdetét, miután Castle Rockban feltűnik Annie Wilkes - a Tortúrából ismert pszichopata nővér a pokolból. Ennek következtében az egymással harcoló klánok közötti ellenségeskedés a tetőfokára hág, és további horrorisztikus eseményekre kerül sor. Főszerepben Lizzy Caplant és Tim Robbinst láthatod!

8. Mr. Robot

A negyedik évaddal véget ér Rami Malek sikersorozata! Az utolsó részek az előzetes alapján valamikor a karácsonyi szezonban játszódnak, és mindenki kedvenc hackere ezúttal is felveszi a harcot a legnagyobb szélhámosokkal, legnagyobb hangsúlyt helyezve az E Corpe-ra. Október 6-án már láthatod is, mi vár főszereplőinkre, és hamarosan az is kiderül, vajon milyen befejezéssel veszünk búcsút tőlük!

+1 érdekesség

Most már akkor is tudod nézni kedvenc sorozataidat, ha épp úton vagy valamerre! Az HBO GO-n ugyanis most már elérhetővé vált a "letöltés" funkció is, ami azt jelenti, hogy nem kell internet közelben lenned, ha néznéd a következő részt. Noha egyelőre nem lehet bármit leszedni, de az HBO saját gyártású tartalmainak jelentős részét igen, így bőven van miből válogatni!

Olvasd el ezt is!

Ha szereted Stephen King regényeit, az alábbi sorozatokat és filmeket is érdemes megnézned!

Galéria / 12 kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik Stephen King regényein alapszanak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!