Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nyílt levél annak, aki 30 éves lesz nemsokára

Nyílt levél annak, aki 30 éves lesz nemsokára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy újságíró üzent a húszas éveit épp elhagyó sorstársainak.

Kedves 29 éves ismeretlen ismerős,

hamarosan átléped a harmadik X-et is, és tudom, hogy komoly mérföldkőként tekintesz rá, bármennyire is szeretné veled elhitetni a világ, hogy a kor csak egy szám és mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. A kerek évfordulókra amúgy is mindig egy kicsit úgy tekintünk, mint valami réginek a vége és valami újnak a kezdete. És ez így is van, már nem fogsz a huszonévesek képzeletbeli klubjába tartozni, egy kicsit talán még nehezebben mennek majd le a kilók és jobban megérzed majd a görbe esték hatását másnap.

De ez mind eltörpül amellett, hogy végre megtanulod, van fontosabb annál, hogy mit gondolnak rólad azok az emberek, akiknek a véleménye egyáltalán nem kellene, hogy számítson (gondolj csak Selena Gomezre, aki esküvőt szervezett magának) és hogy megtanulod szeretni önmagad. Ezen a ponton arra is ráeszmélsz, hogy valójában nem szabad összehasonlítanod a saját életed másokéval, hiszen mindenki története egyedi. Lehet, hogy anyukádnak 25 évesen már két gyereke is volt, te viszont elmondhatod magadról, hogy a húszas éveidet kemény munkával töltötted, aminek nemcsak két diplomát, de életed szakmáját is köszönheted.

Persze a húszas éveidet tölthetted azzal is, hogy kiélted az utazási vágyad, megtaláltad, mi az, ami igazán érdekel az életben vagy rátaláltál arra a társra, akivel a hátralévő időt el tudod képzelni. Akkor sincs egyáltalán késő, ha mindezek még váratnak magukra, hiszen 30 évesen már azt is realizálod, nincs fontosabb a testi és a mentális egészségnél. Kemény leckét adott ehhez az élet mindannyiunknak: a koronavírus felnyitotta a szemeket.

Ugye, még ezek után is mindig ott motoszkál a fejedben a kérdés, hogy miért tűnik mégis olyan soknak ez szám? Talán azért, mert már kicsit sem számítasz gyereknek, sok mindent megéltél (de nem eleget), tapasztaltabb lettél és tanultál néhány nagyon fontos leckét az élettől, ami miatt bátran adsz tanácsot a nálad fiatalabbaknak. Ezek után csak azt mondhatom neked, hogy ne állítsd magad irreális elvárások elé, de tanulj meg kilépni a komfortzónádból. Ne rövid távként, hanem maratonként tekints az életre és élvezd ki minden percét, amikor csak teheted. Légy büszke arra, aki lettél, de a humorérzékedet se veszítsd el: ne vegyél mindent annyira véresen komolyan.

És ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

5 csillagjegy, akik csak 30 éves koruk körül találják meg a nagy Ő-t!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.