Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A világ legcsinosabb, legsokoldalúbb cipője, ami ráadásul még vékonyít is - Hollywood imádja!

nude magas sarkú
Facebook
Twitter
Pinterest
Ennél keresve sem találhatnál elegánsabb cipőt a tavaszi szezonra!
A cikk támogatója ShoppieGo

Akad néhány cipőfazon, ami mindenki szekrényében ott lapul. Ilyen egy kényelmes, fehér sneaker, egy elegáns magas(abb) sarkú cipő, és egy csizma a téli szezonra. Ez a három lábbeli tényleg mindenkinél megtalálható, mindegy, hogy milyen a stílusod. De van egy bizonyos darab, aminek ott a helye ezen a listán, mert időtálló, mert őrülten csinos, és mert egyébként rendkívül sokoldalú.

Ez nem más, mint a nude magas sarkú, ami tipikusan az a cipő, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni. A nőiesség gyönyörű szimbóluma, és ezt Hollywood sztárjai is tudják: szinte nincs olyan híresség, akinek a szekrényében ne lapulna egy ilyen magas sarkú, amit ráadásul nem csak a vörös szőnyegen, de a hétköznapokban is viselnek!

A nude magas sarkút előszeretettel ajánlják egyébként alacsonyabb lányoknak, ugyanis színe és méretei miatt hosszabbnak tűnik tőle a lábad, így optikailag magasabbá tesz. És pont emiatt javasolják azoknak is, akik nem bánják, ha egy kis "csalással" elérhetik, hogy közben még vékonyabbnak is tűnjenek.

Jól mutat a kis tavaszi ruhákkal, de hiába kötjük egybe a magas sarkút az elegáns és nőies öltözködéssel, igazából egy nadrág-póló kombinációval talán még vagányabb összhatást nyújt! Ez pedig azt jelenti, hogy még a kényelmes darabokról sem kell lemondanod, mert ez a cipő nem lóg ki a képből, hanem inkább kiegészíti azt, miközben szexisebbé varázsolja a kisugárzásodat.

Biztos lehetsz benne, hogy ha ebben mész szórakozni, vagy akár a munkába, többen is megkérdezik majd, hol vetted a cipődet!

És most te is beszerezhetsz magadnak egy nude magas sarkút, ráadásul akciós áron:

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Nem csoda, hogy Hollywoodban akkora siker: a galériában mutatjuk is, kik azok a sztárok, akik megőrülnek a nude magas sarkúért!

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik imádják a nude magas sarkút

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!