Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Igazán luxushatású lesz a megjelenésed, ha tavasszal az alábbi színkombinációkat viseled

színkombináció, luxushatás
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csak csinosak, de tökéletesen tavasziak, és nem mellesleg luxushatást biztosítanak ezek a színkombinációk.
A cikk támogatója ShoppieGo

Nagyon oda kell figyelni, milyen színeket kombinálunk az öltözködésünkben, mert néha két, egyébként csodás árnyalat nem működik jól együtt, míg más színekkel vegyítve tökéletes lesz az összkép. Tavasszal ezeket érdemes egymással viselni, hogy luxushatású legyen a szetted!

Lazac és fehér

A tavasz két csodás árnyalatnak ad szabad teret: a világosabb lazacnak és a fehérnek! Ez a két szín nagyon jól megállja a helyét külön-külön is, de ha luxushatásúvá tennéd az összeállításodat, érdemes vegyíteni őket. Szuper ötlet, ha lazac színű ruhadarab mellé hasonló árnyalatú cipőt viselsz, így ugyanis tökéletes keretbe foglalod a megjelenésedet. Mi imádjuk!

Sárga és zöld

A sárga és a zöld elsősorban azoknak jó választás, akik nem bánják, ha minden tekintet rájuk tapad! Mert ez a két szín garantáltan kiemel téged a tömegből, és olyan izgalmas stílusossággal ruház fel, hogy azt nem lehet nem megnézni. Plusz egy tanács: válassz barna cipőt a szetted mellé. Ez a földszín jól kiegészíti a két, egyébként vibráló árnyalatot, és plusz eleganciát biztosít.

Olíva és barna

Az olívazöldnél keresve sem találhatsz elegánsabb színt, már ha öltözködésről van szó! Ez az árnyalat életkortól, stílustól és alaktól függetlenül mindenkinek jól áll, hát még akkor, ha a megfelelő színeket kombinálod! Ilyenre tökéletes választás lehet bármi, ami halványabb rózsaszín (az erősebb pinkkel nem mutat jól), bézs, vagy akár egy visszafogottabb lazac árnyalat.

Világosbarna és fekete

Bár mi is azt valljuk, hogy tavasszal érdemes színesebben öltözködni, megesik, hogy nem olyan a hangulatunk. Ilyenkor egy igazán luxusos párosítást alkot a világosabb barna és a fekete kombinációja! Ez a két árnyalat nem csak az őszi szezon kedvence, hiszen pont attól lesznek sokoldalúak, hogy bármikor megállják a helyüket. Egy barna egyberuha nem csak a tavasz, de a nyár kedvence is lehet.

Világoskék és sötétkék

A világos és sötétebb kék kombinációját ritkábban láthatjuk együtt, pedig ez a két szín csodásan kiegészíti egymást. Az összhatásnak tökéletesen tavaszi hangulata van, erre pedig csak rátesz egy lapáttal, ha a vállaknál bővebb szabású a felsőd, vagy esetleg virágminta is található rajta!

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Tavasszal ne csak az öltözködésed, hanem a frizurád is színes lehet!

Galéria / 11 kép

Színes hajak 2021 tavaszára

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!