Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 cipő, ami sosem megy ki a divatból - És idén népszerűbbek, mint valaha!

cipő, divat, joynapok
Facebook
Twitter
Pinterest
Bizonyos lábbelik nemhogy évek, de évtizedek óta töretlen sikernek örvendenek; ez pedig idén sem fog változni!

Te is tudnál mondani néhány cipőt, amit évek óta szívesen hordasz? Noha a divat örökös körforgásban van, bizonyos darabok igazi klasszikusnak számítanak, és sosem kerülnek le a népszerűségi listákról. Így nemcsak hosszú távú befektetés lesz belőlük, de a stílusunk alapdarabjaivá is válnak. Te is beszereznél magadnak egy-két ilyen darabot? Akkor most nem csak eláruljuk, melyek azok a cipők, amik sosem mennek ki a divatból, de egy kis plusz meglepetéssel is készülünk neked. Március 19-21. között ugyanis jönnek a JOY Beauty&Fit napok, izgalmas (akár 50%-os) kedvezményekkel, a kuponokat pedig ajándékba adjuk neked! Érdemes végignézned a listát, hiszen nem csak a Deichmann cipőire lesznek érvényesek, hanem egyúttal szépségápolás és egészség terén is alaposan bevásárolhatsz. Ide kattintva megnézheted a kuponokat:

Kép
forrás: JOY

Most pedig következzenek a legcsodásabb cipők, amelyek örök befektetésként szolgálnak, mert sosem futnak ki a divatból!

1. Fekete magassarkú

Nincs még egy olyan stílusos, elegáns, és sokoldalú cipő, mint a fekete magassarkú! Ez az a lábbeli, ami mind közül a legnőiesebb, bármilyen eseményen megállja a helyét, és ráadásul farmertől kezdve az estélyi ruháig mindennel jól mutat. Nem csoda, hogy már évtizedek óta ez áll a lista élén.

2. Fehér sneaker

A sneaker az a cipő, ami mindenkinek ott lapul a szekrényében. Persze az adott szezon divatja formálja, épp mi a menő (például az elmúlt években a chunky darabok hódítottak), de a szimpla, egyszerű, ám annál kényelmesebb fehér sneaker örök kedvenc maradt. Ez az a lábbeli, ami biztosan nem válik ódivatúvá, hiszen stílustól függetlenül viselhető.

3. Pántos szandál

A szandálok a tavaszi-nyári szezon legmenőbb darabjai, de van közöttük egy bizonyos fazon, amibe érdemes befektetned. Ez nem más, mint a vékonyabb pántos, bokádat körbeölelő darab, ami igazán elegánssá teszi a kisugárzásodat. Ennél keresve sem találhatsz csinosabb, időtállóbb darabot ezen a téren, színtől függetlenül!

4. Bézs balerina

A balerina cipő tinikorodban biztos nagy kedvenc volt, de meglehet, hogy egy ideje már nem igazán hordtad. Nagy kár, mert pár éve elkezdett visszatérni a divat világában, és bebizonyította, hogy ez is elfér az örök klasszikusok között. Pláne, ha olyan bézses, pasztell rózsaszín árnyalatot választasz, aminek az orra más színű, hiszen ez az apró részlet sokkal kifinomultabbá teszi az összképet.

5. Barna bokacsizma

A csizmák között is vannak örök klasszikusok, ebben a francia nők biztosan egyetértenek! Náluk ugyanis évek óta bevett szokás, hogy a hűvösebb idő beköszöntével nem fekete vagy fehér, hanem inkább barna bokacsizmát húznak. Számukra a földszínek az elegancia és stílusosság szimbólumai, úgyhogy nem véletlenül viselik ezt az árnyalatot!

6. Tornacipő

Tévhit, hogy a tornacipő leginkább a tiniknek készül, hiszen ez az a lábbeli, ami ugyancsak ott van az örök kedvencek listáján. Kényelmes, izgalmas, és inkább "semlegesnek" számít, ezért nyugodtan párosíthatsz hozzá bármilyen ruhadarabot, nem fog kilógni az összképből. Bőrdzsekivel pedig őrülten vagány!

A JOY Beauty&Fit napok során 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Deichmann teljesárú cipőiből, online, március 19-21. között. Ne maradj le a szuper kedvezményekről!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Olvasnál még a témában?

Galéria / 4 kép

Rövid divatelőrejelzés 2021-re

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.