Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Agydaganat miatt hunyt el Nick Cannon 5 hónapos fia: Mariah Carey exe teljesen összetört

Nick Cannon

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Minden szülő legfájdalmasabb és legszörnyűbb rémálma történt meg Nick Cannonnal, aki saját műsorában osztotta meg a nézőkkel és a világgal, mi is történt vele pontosan.

A színész-műsorvezető idén júniusban hetedszer is apuka lett. Alyssa Scott-tól ugyanis megszületett Zen nevű fia, akiről Instagramon is többször megosztott képeket. Ám az örömüket gyorsan beárnyékolta, hogy kisfiuk egészsége egyre rosszabb lett, keddi műsorában pedig könnyek közt mondta el, hogy 5 hónaposan elhunyt a kicsi.

„A hétvégén elvesztettem a legkisebb fiamat egy hidrocephalusz nevű betegségben, amely nem más, mint egy rosszindulatú agydaganat – agyrák…. Már az elején aggasztott, hogy sokat köhög, ezért meg akartam nézetni egy szakemberrel. Furcsa volt a légzése, és két hónapos korára észrevettem, hogy nagyobb méretű feje van... de nem gondoltunk semmit.”

A Mayo Clinic szerint a hidrocephalusz a folyadék felhalmozódása az agy mélyén található üregeiben (kamrákban). A felesleges folyadék megnöveli a kamrák méretét, és nyomást gyakorol az agyra, ami Zen esetében gyógyíthatatlan volt.

A sztár és gyermeke anyja mindent megtettek, hogy megmenthessék Zent, utolsó napjaiban pedig mindketten arra törekedtek, hogy a legtöbb időt töltsék a fiukkal.

„Ezen a hétvégén arra törekedtem, hogy a legtöbb minőségi időt Zennel töltsem. Vasárnap felébredtünk, és elmentünk az óceánhoz vele és Alyssa-val, majd vissza kellett repülnöm New Yorkba a bemutatóra” – tette hozzá. "Útban a repülőtérre hívtak, hogy menjek vissza Zenhez..."

Nick-nek egyébként van egy 10 éves fia és lánya (Moroccan és Monroe) Mariah Carey Mariah Carey énekesnő, színésznő 59cikk 2galéria 3videó Még több róla től, egy 4 esztendős Golden nevű fia és a 11 hónapos Powerful nevű lánya Brittany Bell-től, valamint az 5 hónapos Zillion és Zion ikrei, akik Abby De La Rosától születtek.

Ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Sztárok halálközeli élményei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.