Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Szüzek kellemes meglepetésnek örülhetnek, a Mérlegekre nagy kihívás vár

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Szüzek kellemes meglepetésnek örülhetnek, a Mérlegekre nagy kihívás vár

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz hét közepén a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd meg a legjobb barátodat egy pohár borra és egy finom vacsorára a kedvenc éttermedbe, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan helyzetbe kerülsz a hét közepén, amely teljesen másféle taktikát igényel, mint az eddigi feladataid. Pillanatnyi megtorpanás után azonban pontosan tudod, merre indulj, hisz az ösztöneid ezúttal sem hagynak cserben. Ne akarj többet kihozni a helyzetből, mint ami benne van, hisz ez most nem erről szól. Légy büszke magadra, hogy ismét kiléptél a komfortzónádból és olyasmit teljesítettél, amiről álmodban sem gondoltad volna, hogy sikerülhet!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, van valami a levegőben, hisz valamilyen oknál fogva egyszerre rohamoznak meg a feladatok a hét közepén, emiatt egy pillanatra kétségbe is esel. Úgy gondolod ugyanis, hogy abszolút nincs esélyed sem arra, hogy mindent hibátlanul teljesíts. Így azonban nem lehet nekiállni valaminek, erőltess magadra egy kis önbizalmat, hidd el, abból nem lehet baj, ha nagy lendületet véve nekifutsz a feladatoknak, hisz néha csupán ez hiányzik ahhoz, hogy a nap végén büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egyszerűen muszáj utánajárnod egy bizonyos rejtélynek, amely napok óta álmatlan éjszakákat okoz. Teljesen igazad van, hiszen a felesleges találgatásoknál mindenképp jobb az, ha megtudod, valójában mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy korántsem biztos az, hogy a várakozásaidnak megfelelő eredményre bukkansz. Minél inkább felkészülsz tehát a rosszra, annál kevésbé érhet nagyobb csalódás. Csak addig kutass, amíg a határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki mindenáron szeretne meggyőzni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, te azonban egyelőre abszolút ellenállsz, nem hagyod, hogy bevigyenek az erdőbe. Mivel az illetőnek feltűnik, hogy ugyan szabad préda voltál, mégis a szokásosnál dörzsöltebb vagy, ennek okán eléggé megorrol rád és arrogánsan olvas be, amelyet te nem is tudsz hova tenni. Igazából nem is érted ugyanis, hogy mi lehet az indulatainak oka, hisz nekifutott, próbálkozott, visszapattant, nincs ebben semmi különös. Mindenesetre te büszke lehetsz magadra, hisz ismét bizonyítottad, hogy elegendő rafinéria szorult belés ahhoz, hogy bárki a bolondját járassa veled!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepe apró, kellemes meglepetéseket és gesztusokat tartogat számodra, méghozzá olyan személyektől, akik úgy általában nem számítanak a lelki társaidnak, tulajdonképp nem is állnak túl közel hozzád. Ez adhat ma erőt és lendületet, hisz épp lemerülni látszanak az endorfin raktáraid, most azonban már nagyobb lendülettel mész előre a megkezdett utadon. Semmi sem szegheti a kedved, hisz valakik azért tettek irányodba lépéseket, hogy szebb legyen a napod. Élvezd tehát az életet, kit érddekelnek az apróbb akadályok okozta bosszúságok, nem igaz?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég markánsan hiszel valamiben, abszolút magabiztosan mész előre a megkezdett utadon, nem számolva azzal, hogy bármikor gödörbe léphetsz. A hét közepén azonban egy váratlan hiba az, amely miatt megrenegnek a lábaid, hiszen ha most ülsz a babérjaidon ahelyett, hogy cselekednél, az meghatározhatja az eredményt is. Szerencsédre azonban helyén a józan ítélőképességed, ennek köszönhetően meg tudod menteni a helyzetet, de ne bízd el magad, ha jönnek az elismerő szavak. A dolgok legmélyén pontosan tudod, hogy a túlzott magabiztosságod miatt csúsztak el a dolgok, így jobban teszed, ha szerényen fogadod a gratulációkat. Vondd le a tanulságokat, hogy legközelebb tudd, mire kell figyelned!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, te azonban túl nagy felelősséget érzel ezzel magadon, így nem nagyon mered felvállalni a véleményed. Hetedik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan azt, hogy ezúttal nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, nem épp a legtisztességesebb eszközöket bevetve. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100%-os biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes lépni, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne jöjjön rá senki. Ne kiabáld világgá, ha rájöttél valamire, csak az illetőnek hozd a tudomására, hogy lebukott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Lelkileg nagyon próbára tettek az elmúlt napok, noha igyekeztél minden idegszáladdal arra koncentrálni, hogy senki ne vegye észre, azért azok a személyek a közvetlen környezetedben, akik nagyon jól ismernek, mégis észreveszik rajtad azt, hogy nem kerek minden. Ha egy számodra fontos és megbízható ember rákérdez arra, hogy mi a baj, nem kell feltétlenül titkolnod előle, néha ugyanis sokkal könnyebb feldolgozni és túllendülni bizonyos dolgokon, ha beszélsz róluk. Csak annak mondd el azonban, aki megbízhatóan tartasz annyira, hogy nem fog ezzel haknizni a jövőben, hogy aztán másoktól hallhasd vissza, teljesen más formában. Ha kell, vonulj el a világ elől és tisztázd magadban a dolgokat, hogy mindent le tudhass zárni úgy, ahogy szeretnél!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén fájdalmas felismerésben lehet részed, a saját károdon tanulod meg ugyanis azt, hogy a környezetedben akadnak olyanok, akik csak azért legyeskednek körülötted, mert pontosan tudják, hogy te a falon is átmész, ha segítségnyújtásról van szó. Borzasztóan csalódottnak érzed magad, hisz neked esezdbe sem jutott volna, hogy bárki kihasználhat, naivitásod pedig borzasztóan frusztrál. A Világ már csak ilyen, kénytelen-kelletlen el kell fogadnod így a helyzetet, az azonban csakis rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy ne pazarolj felesleges energiákat arra, hogy engedd magad kihasználni. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és nem szelektálsz, könnyen ráfázhatsz a jövőben is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!