Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 4.: a Nyilasok váratlan lehetőséget kapnak, a Vízöntők elismerésre vágynak

Napi horoszkóp szeptember 4.: a Nyilasok váratlan lehetőséget kapnak, a Vízöntők elismerésre vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Igencsak felelősségteljes feladattal bíztak meg hétvégére, te pedig semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szerettél volna a főnőkeidben ezzel ellenérzéseket kelteni. Mára azonban rá kellett jönnöd, hogy ez bizony nagyon nagy falat számodra és nem tudsz egyedül megbirkózni vele. Mielőtt tehát lejár a határidő, kérj segítséget, ne vállalj olyasmiért felelősséget, amit egyedül biztosan nem tudsz abszolválni. Nem szégyen, ha bevallod magadnak, hisz már így is túlságosan sikamlós talajra tévedtél, ahol nagy a hasraesés esélye!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan váratlan akadály kerül az utadba, amelyet -hétvége ide vagy oda- ha akarsz, se tudsz kikerülni, hisz ha most megteszed, később bizony csőstől fog a nyakadba szakadni. Épp ezért érdemes ma arra áldoznod az idődet, hogy megoldd a problémát annak érdekében, hogy nyugodtan élvezhesd a hétvége további részét. Ne halogasd az dolgot, hisz a baj csak a nyakadon marad, azt pedig te sem szeretnéd, hogy emiatt álmatlan éjszakáid legyenek. Cselekedj tehát, csak utána tervezz programot és tölts minőségi időt a barátaiddal!

IKREK (május 21-június 21)

Végre egyre közelebb kerülsz a célodhoz, olyan részeredményeket tudsz ugyanis elérni, amelyek joggal adhatnak okot a bizakodásra. Nagyon úgy tűnik, hogy az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan érkeznek a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ne igyál azonban előre a medve bőrére, hisz nem keveset kell még tenned azért, hogy a végső győzelem is a tiéd lehessen!

RÁK (június 22-július 22)

Folyamatosan kapod a jeleket az Élettől, hogy változtass a jelenlegi életeden és kitörj a 22-es csapdájából, amelyben jelenleg vesztegelsz. A gondolat megérett ugyan benned a változásra, de nem pontosan tudod még, hogy mit kellene tenned, az azonban biztos, hogy nem szeretnél a jelenlegi ponton maradni. Arra ügyelj azonban, hogy ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, mert kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bármennyire nem szeretnéd, mégis úgy hozza az élet, hogy magadhoz kell ragadnod az irányítást egy bizonyos helyzetben, olyan helyzet adódik ugyanis, amit azonnal meg kell oldani és mivel te vagy a legtapasztaltabb a témában, így neked kell a vezető szerepet betöltened. Ne ijedj meg a felelősségtől, hisz korántsem biztos, hogy olyan rémesen ijesztő, mint amilyennek az első pillanatban látszik. Csak gondolkodj megoldás centrikusan, vedd elő minden tudásodat és vágj bele, ne azon morfondírozz, hogy hol bukhatod el az egészet. Hidd el, néha ilyenekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé tesznek.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyszabású terveid vannak, melyeket felvázolsz a körülötted élőknek, ők pedig a legnagyobb megdöbbenésedre nem fogadják kitörő örömmel a dolgot. Amennyiben azonban nem a testi épségedet kockáztatod, abban az esetben higgy magadban sziklaszilárdan, hisz ha elbizonytalanítanak, akkor megkérdőjelezhetővé válhat a célod elérése is. Ügyelj azért arra, hogy meggondolatlanul ne rohanj fejjel a falnak! Hajrá, ne vesztegesd az idődet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, tonnányi terhek ülnek a válladon és senki sem akad, aki átvállaljon belőlük. Emiatt kissé feszültnek érzed magad, nem is érted, hogy vállalhattál el egymással párhuzamosan ilyen volumenű dolgokat, melyeket segítség nélkül kell teljesítened. Mivel azonban kár lenne ezen rágódnod, épp ezért mihamarabb igyekezz valamennyi nyomasztó ügyet lezárni és addig ne vállalj új feladatokat, amíg fel nem szabadulsz! Adj időt magadnak a kikapcsolódásra is, hisz hétvége van, amikor erőt gyűjthetsz a rád váró feladatok megoldásához!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megbotlottál a kanyarban, ahol észnél kellett volna lenned, te mégis eszeveszett módon rohantál, így most a hétvégi pihenés helyett köszörülheted a csorbát. Mivel nem léphetsz át a dolog felett különösebb következmények nélkül, így minden hasznos percedet azzal érdemes eltöltened, hogy korrigálod ezt a bizonyos botlást. Amennyiben sikerül, abban az esetben vond le a megfelelő következtetéseket és úgy lépj tovább, hogy nem marad elvarratlan szál a történetben. Okulj a dologból, jegyezd meg, hogy nem a tempó gyorsasága a fontos, sokkal inkább az, hogy lassabban, de magabiztosan tudj haladni és legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan lehetőséget kapsz az Élettől, neked azonban megremeg a lábad, hisz olyan volumenű dologról van szó, amely megváltoztathatja az életedet. Mérlegeld a dolog súlyát, ne gondolj azonban ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív oldalát, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz és talán az egész életed megváltozhat!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta feszültséget érzel magad körül, amellyel egyelőre nem-igen tudsz mit kezdeni, ez pedig rányomja a bélyegét a hangulatodra is. Egyelőre azonban fogalmad sincs, mi lehetne az az inspiráció, amely ezen a holtponton segíthetne túljutni, hisz ez az állapot sokáig így semmiképp nem tartható. Zárd ki a külvilágot, ne foglalkozz most semmi mással, csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad, mindet rendelj alá annak, hogy lelkileg egy kicsit épülhess, mert így nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, csináltasd meg a hajad, vagy a körmeid, de mindenképp olyasmivel foglalkozz, amely kellő lendületet ad a továbblépéshez és kicsit pozitívabb életszemléletet adhat. Ne feledd, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Folyamatosan arra hajtasz, hogy a környezetedben elismerjenek, gyakorlatilag mindenbe belekezdesz csak azért, hogy mások elismerően bólintsanak, ezzel azonban egyre hiteltelenebbé válsz a környezted szemében. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Az az ő értékrendje, ez pedig a tiéd!

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek nem osztod a véleményét, emiatt konfliktushelyzetbe keveredsz csak azért, hiszen sem te, sem az illető nem hajlandó lejjebb adni az elveiből és engedni a másiknak. Emiatt egyre távolabb kerültök egymástól, ami csak azt eredményezi, hogy akarva-akaratlanul egyfajta ellenérzés alakul ki egymás iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, viszonylag kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a dologra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadok, abban az esetben végleg el fogtok távolodni egymástól!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!