Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az események

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az események
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma sem érdemes a horoszkópodról megfeledkezned, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Valaki egy hamis ígérettel visz be az erdőbe, te pedig gyakorlatilag elvakultan mész utána, olyannyira nagy lehetőséget látsz az általa felvázolt dologban. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, annak bizony hátsó szándékai vannak és nem az, hogy te a legjobban gyere ki a helyzetből. Most, hogy erre rájöttél, tedd félre a pillanatnyi dühödet, fordulj vissza, amíg nem késő, és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Mindenképp hozd azonban az illető tudtára, hogy jobban teszi, ha a jövőben messziről elkerül, mégegyszer ugyanis nem kap lehetőséget arra, hogy ilyen csúnyán átverjen!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút céltudatosan mész előre, gyakorlatilag mindent alárendelve annak, hogy a végén a tiéd legyen a dicsőség. Bármilyen akadály jön, te félelmek és különösebb aggodalom nélkül tudsz nekifutni, nem tart ugyanis vissza az, ha visszapattansz. A siker érdekében nem is szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, hisz nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé tartasz. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje dolgozol egy elég reménytelennek tűnő helyzeten, amelytől nem vársz igazán már eredményt sem, bármit teszel ugyanis, nem válik be semmilyen taktika. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben nem érdemes az idődet vesztegetned, próbáld inkább lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől happolják el mások a jobbnál jobb lehetőségeket. Járj nyitott szemmel!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra abszolút életidegen helyzet áll elő, mellyel azért nem tudsz mit kezdeni, mert soha életedben nem volt még hasonló szituációban sem tapasztalatod. Nem is kell tehát egyedül fuldokolnod a problémával, keress minél hamarabb valakit, akiben maradéktalanul megbízol. Abszolút nincsen más választásod, így rá kell bíznod magad az illetőre, hisz neked fogalmad sincs, milyen rendezvényen vagy. Ha jól választasz, akkor bizonyára olyan támpontot fogsz találni, amelynek segítségével el tudsz majd jutni a megoldásig és mégcsak nem is kell majd hegyeket arrébb hordanod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta teher nyomja a vállad, ami egyelőre akárhogy szeretnél, egyszerűen nem tudsz letenni, mindenképp pontot kell ugyanis raknod a végére ahhoz, hogy végre magad mögött hagyhasd az egészet. A helyzetedet abszolút nem könnyíti meg, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, esélyt sem adnak arra neked, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, mit kellene tegyél, s azzal ijesztgetnek, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz azonban senkivel, hisz nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Valószínűleg az a legjobb megoldás, ha azt teszed, amit jónak látsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan reggel egy lukast garast sem adtál volna azért, hogy a mai napból bármit ki tudsz majd hozni, egy váratlan lehetőség azonban mindent megváltoztat, egyszerűen motivált leszel, hisz akkora lendületet kapsz, amire amire nem számítottál. Tekints úgy erre a napra, hogy ezúttal sikerre vagy ítélve, hiszen ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! A jókedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd, hogy ma bárki is a kedved szegje!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyfajta negatív előérzet az, ami a fejedbe költözik és bárhogy is szeretnél, egyszerűen nem tudsz ettől szabadulni. Amennyiben azonban nem szeretnéd, hogy a körülötted élők megsejtsék, hogy valami nincs rendben, abban az esetben bizony jobban teszed, ha utána jársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre beindulnak az események körülötted és ugyan nem minden idilli ebben a pillanatban, mégis úgy érzed, most érkezett el az idő, hogy bekebelezd a sikert végre. Lassan ugyanis kezdenek érkezni az eredmények, melyek egy hosszú, sokszor végeláthatatlan folyamat végen mutatkoznak meg. Borzasztóan büszke vagy magadra, legfőképp azért, hogy nem adtad fel egyetlen pillanatra sem a küzdelmet, így most joggal zsebelheted be a neked járó elismerést. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad, keress tehát olyan elfoglaltságot, amit nem kötelezően, hanem kedvvel és jó érzéssel csinálhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakinek a közvetlen környezetedben olyannyira irritáló a stílusa, hogy egyszerűen azt érzed vele kapcsolatban, hogy jobb, ha távol tartod magadtól. Abszolút sérti ugyanis a te értékrendedet és mivel az illető által használt stílus kilométerekkel áll tőled távol, így mindent meg is teszel, hogy kerüld a társaságát. Amennyiben azonban rákérdezne, hogy miért vagy ilyen rideg, abban az esetben igyekezz határozottan, ám intelligens stílusban, finomított hangerővel megértetni az illetővel, hogy a te értékrendedbe nem fér bele az általa képviselt és mutatott attitűd, ez az oka annak, hogy kerülöd a társaságát. Elég nagy ez a világ, elfértek benne ketten is!

BAK (december 22-január 20)

Mindent előre megterveztél egy fontos projekt végrehajtásához, teljesen biztos vagy benne, hogy simán végig futsz a pályán, nem lehet olyan akadály, amit le ne győznél. Magabiztosságodban olyan, nem várt komplikáció ingathat meg, amelyek azonnali közbeavatkozást igényelnek. Mivel azonban teljesen felkészült vagy, így nem okoz majd gondot az sem, hogy adekvátan cselekedj, ez pedig rendkívül nagy büszkeséggel tölt majd el. Ez a győzelem most majd még többet ér, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a célvonalig, nem igaz?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly kihívás az, ami a feje tetejére fordítja a mai napodat, olyasmivel kell ugyanis szembenézned a hét második napján, amelyről az első pillanatban fogalmad sincs, hogyan fogod teljesíteni. Szerencsére akadnak támogatóid, akik teljes mellszélességgel állnak majd melletted, így az sem lesz kérdés számukra,hogy a végső győzelemig segítsenek. Hálás vagy a támogatásukért, hisz csapatban sokkal könnyebben meg lehet ugrani az előtted álló akadályokat, így egy ütős taktikát kidolgozva gyakorlatilag a Világot is meghódíthatjátok együtt! Légy büszke arra, hogy egy ilyen értékes csapat tagja lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)

A legnagyobb bosszúságodra olyasmivel kell foglalkoznod, ami abszolút nem volt mára betervezve, a felettesed azonban rád testálta a feladatot, te pedig nem vagy abban a pozícióban, hogy hangot adj a nemtetszésednek. Így most csendesen bosszankodva teszed a dolgod, miközben azok a folyamatban lévő, határidős feladatok úsznak az árral, amelyeket már elkezdtél és olyan szépen haladtál velük. Ne bosszankodj ezen, fuss neki a váratlanul kiosztott feladatnak és meglátod, se perc alatt végzel majd. Arra ügyelj, hogy két projekt között legyen egy szusszanásnyi időd arra, hogy újabb energiákat gyűjts!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!