Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 2.: az Ikreknek érdemes diplomáciát gyakorolniuk egy bizonyos helyzetben, az Oroszlánok nem várt akadályokba ütköznek

Napi horoszkóp szeptember 2.: az Ikreknek érdemes diplomáciát gyakorolniuk egy bizonyos helyzetben, az Oroszlánok nem várt akadályokba ütköznek
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú vívódás után nagy elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Nem tudod azonban, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lehet visszakozni, végig kell menned az úton, bármi történik is. Félsz az ismeretlentől, mely azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmodat is valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell döntened, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Amennyiben nem érzed késznek magad erre, nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, mert nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni!

BIKA (április 21-május 20)

Valakivel közös projekten dolgozol, amely igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy mindenki lássa, rajtad nem múlik a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás, tapasztalattal is jócskán rendelkezel, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra, és koncentrálj a feladatodra, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz belevetni magad a hétvégébe!

IKREK (május 21-június 21)

Két, hozzád közelálló személy parázs vitába keveredik, amelyben a te állásfoglalásod lehet a perdöntő. Emiatt azonban szinte borítékolható, hogy az egyik fél megharagszik rád. Épp ezért úgy monddd el, hogy mit gondolsz, világosan érzékeltesd: egyetlen pillanatig sem állsz egyikük vagy másikuk mellé. Nem kell feltétlenül részesévé válni ennek a vitának, sokkal jobban teszed, ha hátrébb lépsz kettőt és hagyod, hogy rendezzék egymás között a konfliktusukat. Egy olyan témában hogyan is tudnál objektív véleményt mondani, amelyben csupán kívülálló vagy?! Ne hagyd tehát, hogy belerángassanak!

RÁK (június 22-július 22)

Végeláthatatlannak tűnő ügyön dolgozol, amelyet borzasztóan szeretnél már lezárni, hiszen kezdi minden energiádat felemészteni, miközben más tennivalókra abszolút nem jut időd. Mivel a hét utolsó munkanapja van és a hétvégét már nem szeretnéd ezzel tölteni, épp ezért elkezdesz kapkodni, s ezzel az eddig elvégzett precíz munkád eredménye is veszélybe kerülhet, hiszen egyetlen tollvonással elronthatod az egészet. Ha már azonban ennyire sokat dolgoztál vele, most nem érdemes elhamarkodnod semmit, érdemes megfontolnod, mit és miért teszel, mert csak így érhetsz el a dolognak úgy a végére, hogy az téged is boldoggá tesz majd! Lassan járj, tovább érsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján ahelyett, hogy lezárnál bizonyos folyamatokat, ehelyett nem várt akadályokba ütközöl, melyekről az első pillanatban fogalmad sincs, hogyan fogod megugrani. Úgy érzed, nincs meg benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy ne verd le a lécet, és biztonsággal meg tudd oldani a helyzetet. Amennyiben úgy gondolod, kérj segítséget, nem kell szégyellned, hogy te sem értesz mindenhez, egyszerűen vannak olyan személyek a környezetedben, akik bizonyos ügyekben nálad jobbak lehetnek. Ebben az esetben pedig kifejezetten jól jön majd, ha csapatban dolgozol, hisz sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni. Ha van egyenes út is, miért választanád a kacskaringósat?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A többiekkel teljesen ellentétes véleményt képviselsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, emiatt kissé kilógsz a csapatból. Nincs azonban azzal semmi baj, ha különböző álláspontot képviseltek, sőt, kifejezetten hasznos időnként mások véleményét is meghallgatni, hisz ha több szemszögből vizsgáltok egy dolgot, rájöhetsz, hogy talán a többieknek van igazuk. Vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, de azért legyél nyitott, mert időnként másoknak is igaza lehet, a kompromisszumkészség ugyanis rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben rendkívül frusztráló módon egyfolytában körülötted legyeskedik, mindenáron a bizalmadba szeretne férkőzni. Téged ugyan borzasztóan zavar ez a fajta nyomulás, mégsem nem szeretnéd arrogánsan levakarni magadról, ezért próbálsz minden erőddeljó képet vágni hozzá. Nem kell azonban ilyesmivel fárasztanod magad, egyszerűen gondolj arra, hogy te nem azért vagy a Földön, hogy mások eszköze legyél valamire, ezúttal például arra, hogy bizalmas információkat csaljanak ki belőled. Határozottan utasítsd tehát el az illetőt, nyugodtan hozd a tudtára, hogy semmi esélye arra, hogy bármit is kiszedjen belőled.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a környezetedben túl sok mindenki próbálja diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent és azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon bosszant, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy önálló egyéniség vagy, akinek megvannak a saját céljai, véleménye, elvei, értékrendje. Miért kellene azt csinálod és olyan módon, ahogyan azt mások elvárják?! Járd a magad útját és ne foglalkozz senkivel!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján a legnagyobb meglepetésedre valaki segítséget ajánl a feladataid elvégzésében. Neked azonban elég gyanús az illető, az az érzésed, hogy nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavával ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá a számára, hogy az ilyen segítséget nem szívese veszed, hisz nincs szükséged arra, hogy más gondjait mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán ilyen formán hajlandó melléd állni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a rád váró feladatokat!

BAK (december 22-január 20)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, kilépj a komfortzónádból. Rendkívüli módon frusztrál ugyanis az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nem lesz ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik, hogyan tudsz alakítani egy-egy szituációt, épp ezért, mivel frusztrál a dolog, legalább a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni az adott helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, amelyek kedvezőek számodra! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje álmodozol egy bizonyos cél eléréséről, ám a benned lévő félelem okán eddig nem merted megtenni az ehhez szükséges lépéseket attól tartva, hogy esetleg nem sikerül a dolog és rendkívül csalódott leszel miatta. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogsz tudni tapasztalatot szerezni, illetve fogalmad sem lesz róla, hogy sikerül volna-e vagy nem. Legyen benned elegendő bátorság, higgy abban, amit nagyon szeretnél, hisz úgy, hogy egy helyben állsz, soha, semmit nem fogsz elérni. Ne legyél saját magad ellensége, egyszerűen vegyél egy mély levegőt és indulj el! Nincs semmiféle veszítenivalód!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján kivételes sikert érhetsz el, melyről álmaidban nem gondoltad volna, hogy egyszer majd kézzel foghatóvá válik. Határtalan boldogsággal tölt tehát el a tudat, hogy te, a saját elhatározásodból értél el ilyesfajta magasságokig, mely egy hatalmas lendületet és önmagadba vetett hitet ad a következő kihívás teljesítéséhez. Eljött az ünneplés ideje, hívd el a barátaidat a kedvenc szórakozóhelyedre és koccintsatok a sikerre. Kivételes a siker, tedd tehát emlékezetessé a mai estét!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!