Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 30.: a Bikák számára meglepő dolgokra derül fény, a Mérlegek megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek valaki iránt

Napi horoszkóp október 30.: a Bikák számára meglepő dolgokra derül fény, a Mérlegek megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek valaki iránt
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, nem érdemes tehát kihagynod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 30.

KOS (március 21-április 20)

A barátaid olyasfajta dologban kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod, fajsúlyos az tehát, hogy mit mondasz nekik. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is.

BIKA (április 21-május 20)

A hosszú hétvége első napján olyasféle ügyben derülnek ki meglepő részletek, amely igen-igen misztikus számodra, kissé már-már hátborzongató is, ugyanakkor abszolút izgalommal tölt el, hisz sejtésed szerint, okosan taktikázva rengeteg pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagy dobra az egészet, csupán azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, hiszen ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, számon is kérhetik ugyanis rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a rejtély megfejtésével maradandó élmény várhat rád!

IKREK (május 21-június 21)

Segítő szándékod a mai napon felemásra sikeredik, a kezedbe veszed ugyanis az irányítást, hogy kihúzz másokat a gödörből, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a mindkettőtök. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd be minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott tehát a tévedés lehetősége!

RÁK (június 22-július 22)

Kisebbfajta botlás lesz az, amely a hosszú hétvége első napjára rányomhatja a bélyegét, de csakis abban az esetben, amennyiben nem tudod a helyén kezelni a problémát. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, de ne tulajdoníts ennek nagyobb jelentőséget annál, mint amekkora jelentőségű hézagról szó van. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Ne hagyd, hogy az egész hétvégédre rányomja a bélyegét egyetlen kis botlás, amelynek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, hogy ekkora lufit fújj belőle. Diszkréten oldd meg a problémát és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút zökkenőmentesen haladnak a dolgaid, emiatt kezdesz már-már kissé gyanút fogni, hogy egyfajta vihar előtti csendről van szó és hamarosan hatalmas hurrikán érkezik, ami mindent magával visz. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Hidd el, ha hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, mert nincs belőle kilenc neked sem!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy véletlen botlás következtében ítélkeznek mások feletted, gyakorlatilag esélyt sem adva arra, hogy kimagyarázd magad. Egyfolytában a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, a környezeted szerint neked pedig csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted a bűnbak szerepét, épp ezért állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hosszú hétvége első napja kifejezetten kellemes meglepetést tartogat számodra, olyan emberbe botlasz ugyanis bele, aki iránt már az első pillanatban komoly vonzalmat érzel. Szinte megmagyarázhatatlan számodra, hogyan történhetett ez meg, a környezetedben ugyanis híresen racionalista ember vagy, aki a legkevésbé sem él álomszerű világban, most azonban érdemes megragadnod az alkalmat, hisz hosszú távon olyan, mindent elsöprő szerelmet kaphatsz, amelyre nem is mertél volna korábban gondolni. Mielőtt azonban kissé elvakultan ugranál fejest a nagy szerelembe, érdemes kicsit feltérképezned a helyzetet, hisz a nagy ködben ugyanis előfordulhat az, hogy nem látod az illető esetleges hátsó szándékait. A nagy csalódás elkerülése érdekében próbálj nyitott szemmel járni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, akinek legidegesítőbb tulajdonsága az, hogy szeret a bolhából elefántot csinálni csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha bármiféle negatív dologról van szó. Mivel azonban neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért mielőtt belerángatna bárminemű kellemetlen helyzetbe az illető, érdemes nyíltan és őszintén a tudtára adnod, hogy nem szeretnél eszközként szolgálni az ő hírnevéhez és ahhoz, hogy a fejeden ugrálva jusson magasabbra, minél szélesebb körben hírt adva magáról. Mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, nem is kell a saját értékrended kettétörnöd ahhoz, hogy neki megfelelj. Járd a saját utad, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

BAK (december 22-január 20)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami azonban erőteljesen hátráltat és visszahúz, távol tartva attól, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi az, ami miatt nem nem tudsz haladni és változtatnod kellene ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó lépéseket. Amennyiben nem találod a hibát, kérj segítséget, ne vesztegesd az időd arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhet porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján kissé szorult helyzetbe kerülsz, a legnagyobb megdöbbenésedre azonban egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most viszont mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő kapálózás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy fába vágtad a fejszéd, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amelyre jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel azonban számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited és az akaratod. Ez lesz majd az, amely hozzásegít ahhoz, hogy bármit is elérj, hisz a veled ellentétben, már az elején feladó személyek soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket elérni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre, felszegett fejjel, a váratlan fordulatokra is felkészülve és nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is, mert ezek által válsz még erősebbé! Erre mondják, hogy a legyőzhetetlen kategória!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!