Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 28.: a Rákoknak taktikázniuk kell, az Oroszlánok kiléphetnek mások árnyékából

Napi horoszkóp október 28.: a Rákoknak taktikázniuk kell, az Oroszlánok kiléphetnek mások árnyékából
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP oKtóber 28.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a szituációból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el, mert a Te döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhetően késő lesz visszacsinálni mindent.

BIKA (április 21-május 21)

Bár a legkevésbé sem számítottál rá, olyasfajta lehetőséget sodor utadba az Élet, amelyről azonnal tudod, hogy ez a lesz számodra a nagy kiugrási lehetőség, amellyel bizonyíthatsz és feljebb léphetsz a ranglétrán is. Ne gondolkodj, egyszerűen ragadd meg, mert ez a „soha vissza nem térő” kategóriából való, épp ezért mára minden mást tegyél félre, csakis erre az egyetlen egy kihívásra koncentrálj, amely végül elvezet a sikerhez és joggal zsebelheted be az elismeréseket is. Mondj nemet mindenkinek, aki megpróbál elterelni az útról mindenféle más programokkal, hisz neked most semmi más nem számít, csak és kizárólag ez az egyetlen egy lehetőség. Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Van valaki a környezetedben, aki a túlzott nyüzsgésével rendkívül frusztrál. Szaladgál, mint egy mérgezett egér, egyfolytában küzd valamiért. Amennyiben ez elviselhetetlenné válik a számodra, igyekezz visszafogni, segíts neki, amiben tudsz és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem ki nem merül. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, mert már nem kell tovább idegesítened magad miatta, hanem oda tudsz figyelni azokra a dolgokra is, amelyekre eddig nem tudtál koncentrálni.

RÁK (június 22-július 22)

Kénytelen vagy stratégiai játékot játszani valamivel kapcsolatban, az az érzésed ugyanis, hogy mások ugyanarra hajtanak, mint amire te is. Ha nem csalnak a megérzéseid, vedd fel a kesztyűt, melegíts be és szállj ringbe, hiszen téged legalább annyira megillet az, amire vágysz, mint bárki mást. Ne ijedj meg a kihívásoktól, de tudd, hogy ez nem lesz egy sétagalopp, ám ha sikerül elérni a célt, annál boldogabb leszel! Arra azonban érdemes ügyelned, hogy – a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében is – csak tiszta eszközökkel harcolj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és te túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj bármire. Noha roppant módon idegesít a dolog, mégsem érzed magad elég bátornak ahhoz, hogy tiltakozz és a saját értékrended szerint hozz döntéseket. Ne hagyd magad befolyásolni, s ne mindig az legyen a meghatározó szempont, hogy miként tudsz mások kedvére tenni. Ne feledd: csak egy életed van, s a te kezedben a döntés, hogy rálépsz-e a saját utadra, vagy inkább mások árnyékában kullogsz. Egy próbát megér, hogy kitörj és végre megmutasd magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be, ami az első pillanatban eléggé megrémít, mert fogalmad sincs ról, hol és min kellene változtatnod ahhoz, hogy visszatereld a dolgokat a megfelelő mederbe. Ne hagyd azonban, hogy a félelem legyen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és koncentrálj, hogy képes legyél megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatot szereztél már, így nem fog gondot okozni az, hogy megmentsd a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, mert ezt az érzést te is megérdemled. Legalább próbáld meg, veszítenivalód abszolút nincs!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nehéz és felelősségteljes döntést kellett meghoznod, mert egy probléma kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít a dolog, hiszen nem vagy hozzászokva ilyen súlyú ügyekhez, félsz, hogy ne okozz csalódást senkinek, ám ahogyan telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomaszt, sőt az új helyzet határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza tehát csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik, s ha már elindultál, menj is végig az úton! Ez csak rád tartozik!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy lelkesedéssel dolgozol valamin, aminek rendkívül nagy jelentősége van számodra. Emiatt semmi másra nem tudsz figyelni, így azt sem látod, ha valami új lehetőség jön szembe veled, vagy ha valaki segítő szándékkal nyújtja a kezét feléd. Te ugyanis most csak egyetlen dolgot látsz magad előtt, nem biztos azonban, hogy a megfelelő utat és taktikát választottad. Emeld fel a fejed, s ne csak nézz, hanem láss is meg bizonyos dolgokat. Például vedd észre végre, hogy valaki melletted áll, ezért ne makacskodj, hanem hallgasd meg a véleményét, fogadd el az építő jellegű kritikát, ettől még senki nem veszi el tőled a győzelmet!

BAK (december 22-január 20)

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó, s időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül csak, és ez rengeteg energiát kivesz belőled. Épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: végkimerülésig küzdj azért, hogy mindenkinek megfelelj, vagy ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezért megéri a magad életével is törődni, hogy végül ne csak másokat láss mosolyogni, hanem te is boldog lehess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlságosan sikerorientált vagy, ezért annyira görcsösen futsz az eredmény után, hogy közben észre sem veszel semmit. Ha azonban lassítasz, figyelsz a részletekre, s persze gondolkodsz is egy kicsit, meg fogod látni, hogy sokkal könnyebb dolgot lesz. Hidd el, nem érdemes ész nélkül kapkodni, mert abból semmi jó nem sül ki. Sikerre csak akkor viheted a dolgot, ha felnősz a feladathoz, s ha kellő intelligenciával és némi lazasággal kezeled a helyzetet. Ha így teszel, még a világ legyőzésére is képes lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Végre vége a bizonytalanságnak, minden egyes puzzle a helyére kerül, ma ugyanis olyasmi történik veled, ami magyarázatot ad sok mindenre, és értelmet nyernek eddig értelmezhetetlen dolgok. Megnyugtat, hogy nem lesznek már álmatlan éjszakáid, hiszen most már tisztán látod, miként kell cselekedned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű rengetegből. Így azután ne is vesztegesd tovább az időt, most gyorsan indulj, hogy megtaláld a célt, mielőtt még késő lenne!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!