Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 14.: az Ikrek határtalanul boldogok, a Szüzek végre egy kis előnyre tehetnek szert

Napi horoszkóp október 14.: az Ikrek határtalanul boldogok, a Szüzek végre egy kis előnyre tehetnek szert
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hiszen izgalmas üzenetekre számíthatsz!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Bonyolódnak a dolgok körülötted, te pedig azt érzed, hogy kezd a dolog begyűrűzni körülötted és nincs ráhatásod semmire. Mielőtt azonban kétségbe esnél, érdemes kizárnod egy rövid időre a külvilágot minden zavaró tényezővel együtt és végiggondolnod azt, hogy miképp kellene taktikáznod ahhoz, hogy végül ne vallj kudarcot. Ez most elég fontos, így minden mást szoríts háttérbe és koncentrálj megfelelőképpen annak érdekében, hogy kikerülj ebből a labirintusból. Ne félj, nem a lehetetlennel küzdesz, csupán csak eggyel nagyobb a kihívás, mint azt remélted!

BIKA (április 21-május 20)

Egészen idáig abszolút magabiztosan meneteltél előre, mostanra azonban olyan tényezők bizonytalanítottak el, amelyekkel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Mielőtt azonban feladnád és megfutamodnál, mindenképp érdemes megkeresned azt, hogy mi okozza ezt a bizonytalanságot, hiszen korántsem biztos, hogy megoldhatatlan helyzet állt elő. Az is lehet, hogy félelmedben nagyítódik fel a dolog, ha közelebb merészkedsz hozzá, akkor meglelheted a megoldást. Ne hagyd, hogy a félelmeid táplálják az tetteidet!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, ma semmi sem szegheti a kedvedet, határtalanul boldog vagy, úgy érzed, két kézzel ölelnéd át a világot. Ennek az oka pedig nem más, mint az, hogy pozitív híreket kapsz valamivel kapcsolatban, amelyekre már régóta vártál. Ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre vége a bizonytalanságnak, főzz egy finom vacsorát, bontsatok ki egy üveg finom bort és fesztelenül érezzétek jól magatokat. Nincs is ennél szebb, mint amikor a sikert ünnepelheted azokkal, akik fontosak számodra, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire vállalkoztál, ahol bizony a szerencse nem elegendő, magabiztos tudás és nem kevés tapasztalat is szükséges ahhoz, hogy sikeres lehess. Szerencsés vagy azonban, mert olyan emberek állnak a hátad mögött, akik bármikor készen állnak segíteni és jó tanácsokkal ellátni. Hálás vagy a jelenlétükért, hisz pontosan tudod, hogy egyedül az ember sokkal elveszettebb lehet. Ha ügyesen taktikázol, akkor a végén rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje rágódsz azon, hogy merre is indulj el, mostanra azonban eléggé szorít az idő, hisz tudod, hogy nagyon hamarosan állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden lehetőséget, a mellette és ellene szóló érvekkel együtt és jól gondold át, hogy melyik lépésednek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj útnak indulni, amennyiben ugyanis biztos vagy a dolgodban, abban az esetben lesz elég önbizalmad ahhoz is, hogy teljesítsd a nehezebb és nagyobb volumenű kihívásokat is. Az egész csak annak a kérdése, hogy látod-e magad a dobogó tetején!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre tehess szert másokkal szemben, olyan részletekről szerzel ugyanis tudomást, amely a többiek számára egyelőre még nem világos. Ne kelts azonban feltűnést azzal, hogy elhúzol mellettük, hisz rögtön rájönnek, hogy valami van a háttérben, csak okosan lépkedj előre. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan tedd a dolgodat, hiszen csak akkor leszel te a jobb, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan adhatod át magad a pihenésnek, mert pontosan tudod, hogy akkor sem történik semmi, ha mostantól csak lógatod a lábad és semmit sem csinálsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A nagy monotonitás után végre ma olyan feladatot kapsz, ami ugyan hatalmas felelősséggel jár, mégis látod a kihívást benne, hisz ha teljesíteni tudod, akkor hosszú időre leteszed a névjegyed a főnökeid asztalára. Ez motivál legfőképp, hogy olyasmiben bizonyíthatsz, amelyet nem te, saját magadtól gondoltál ki, hanem a feletteseid bíztak rád. Ez is azt mutatja, hogy alkalmasnak találnak a nagyobb volumenű kihívások teljesítésére is, ám arra ügyelj, hogy ne élj vissza vele! A végén, a sikert ünnepelve meg fogod látni, hogy érdemes volt a megfelelő alkalmat kivárni azzal, hogy pozitív értelemben vésd bele magad a főnökeid eszébe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a mai napon, hisz olyan helyzet adódik, amelyből gyakorlatilag mindenki kimenekül az első pillanatban, te vagy az egyetlen személy, aki azt mondja, hogy érdemes megpróbálni a lehetetlent is. Abszolút példaértékű a hozzáállásod, hisz egyedül is neki mertél vágni a dolognak, ez pedig rendkívül nagy bátorságra vall. Arra azért mindemellett érdemes ügyelned, hogy racionális gondolkodás talaján vállalj bármit is, hisz ha elrugaszkodsz a valóságtól és többet látsz a dologba, mint ami benne van, akkor könnyen kudarcot vallhatsz. Gondold végig, mire vállalkozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Mostanra untad meg, hogy a körülötted élők folyamatosan beleszólnak az életedbe, olyasmikbe ütik az orrukat, amihez abszolút nincsen közük. Emiatt gyakorlatilag állandóan frusztráltnak érzed magad, s ez a frusztráció a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg az útirányt számodra, hisz te is pontosan tudod, miként kell cselekedned és melyik utat érdemes választanod, nincs szükséged arra, hogy a környezeted folyamatosan úgy kezeljen, mintha nem lennél a saját életedben kompetens személy. Állj ki magadért!

BAK (december 22-január 20)

Elég zsúfolt életet élsz, gyakorlatilag két feladat között felocsúdni sincs időd, máris jön a következő kihívás. Mivel azonban alapvetően ehhez az életformához szoktál hozzá mentálisan és fizikailag is, épp ezért abszolút nincs ellenedre a sok kihívás, mi több motivál az, hogy szinte mindig elismerést tudsz másokból kiváltani. Nagy büszkeséggel tölt el az a képesség, hogy mindig egyszerre több fronton is helyt tudsz gond nélkül állni. Arra azért ügyelj, hogy jusson valamennyi időd a pihenésre, a kikapcsolódásra is, hiszen az, hogy mindig mozgásban legyél, lehetetlen küldetés. Ne feledd: ha meghódítottál egy hegycsúcsot, akkor visszaútra is kell az energia!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan feladatot kell megoldanod, ami minden energiát kivesz belőled, iszonyú nagy koncentrációra van ugyanis szükséged a sikeres befejezéshez. Bármennyire is vagy kimerült, mégis az tartsa benned a lelket, hogy amennyiben pontot tudsz tenni a végére, abban az esetben végre hátradőlhetsz és élvezheted az őszi hangulatot, a sütőtökös pitét, a halloween-i filmeket vagy csak kuckózhatsz egy romantikus könyvvel. Hidd el, ez a folyamat sem véletlenül lett rád bízva, te ugyanis bizonyosan sikerrel tudod majd abszolválni, akkor pedig rendkívül büszke leszel majd magadra! Tarts ki, nemsokára vége!

HALAK (február 20-március 20)

Gondolkodás nélkül belevetnéd magad egy izgalmakkal teli kalandba, amelytől számos pozitív élményt remélsz. Mielőtt azonban meggondolatlan lépést teszel, érdemes gondolkodnod, hisz ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból még kellemetlenül is kijöhetsz. Fogadd el, hogy időnként a valóság helyett csak délibábot látsz, azt meg nem érdemes kergetni, mert úgysem tudod elérni. Küzdj persze a sikerekért – már ha tényleg reális lehetőséget látsz arra, hogy eredményt érhetsz el –, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha te magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!