Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 9.: az Ikreknek szükségük lesz a kreativitásukra, az Oroszlánok végre minőségi időt tölthetnek a párjukkal

Napi horoszkóp március 9.: az Ikreknek szükségük lesz a kreativitásukra, az Oroszlánok végre minőségi időt tölthetnek a párjukkal
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Próbálod valakivel megtalálni a közös hangot, ennek érdekében mostanra jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te teszel bármiféle erőfeszítést ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értené, mi mindennel próbálkozol azért, hogy elkerüld magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, akkor nem érdemes tovább küzdened, nem mindenki éri meg ugyanis az energia leadást! Engedd el és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Ugyan hétvége van, amikor neked is jár a pihenés és kikapcsolódás lehetősége, ennek ellenére csupán bosszankodva ábrándozol arról, hogy feltett lábbal kávét szürcsölsz, olyan feladatot bíztak ugyanis rád a feletteseid, amely egyszerűen nem teszi lehetővé azt, hogy a tollat kiejtve a kezedből sorozatokat nézz a kanapén fekve. Frusztráció helyett gondolj azonban arra, hogy nincs az az út, amely egyszer véget ne érne, érdemes tehát inkább a megoldás felé tendálnod és nekiveselkedned a feladatnak. Mivel a menekülés nem opció, épp ezért bátran nézz szembe a dologgal és pipáld ki annak érdekében, hogy ne nyomasszon a továbbiakban!

IKREK (május 21-június 21)

Ez a hétvége egy kiváló lehetőséget teremt arra, hogy megmutasd mindenkinek, miféle tehetség rejlik benned, hisz egy bizonyos szituációban mindenki a te kreativitásodra, tudásodra és tapasztalatodra számít. Épp ezért ne is fogd vissza magad, állj a sarkadra, légy magabiztos és segíts nekik megoldani a helyzetet. Meglátod, hatalmas elismerést fogsz kiváltani mindenkiből, hisz olyasmit mutattál nekik, amiből ők csak tanulhatnak. Öt perc hírnév neked is jár, élvezd ki tehát és nyugodtan mártózz meg a népszerűségben!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napján egy bizonyos ügyben végre a célegyenesbe érkezel, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a hosszú és végeláthatatlan utad végén lehetőséged adódik arra, hogy egyetlen ugrással átszakíthasd a célvonalat és végre kifújhasd magad. Légy azonban óvatos, mielőtt előre innál a medve bőrére, hisz bármikor adódhat olyan váratlan helyzet, amikor minden egyszerűen a feje tetejére állhat. Már nincs sok hátra, ha eddig eljutottál, innen játszi könnyedséggel fogod tudni megtenni azt a néhány métert. Légy azonban óvatos!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rohanással teli életedben ez a hétvége tűnhet tökéletesen alkalmasnak arra, hogy átadd magad a romantikának a szerelmeddel. Most nincsenek ugyanis határidők, melyek szorongatnak, nem áll senki a hátad mögött azzal frusztrálva, hogy mikor leszel már kész, egy szóval nyugalom vesz körül. Nem sokszor van lehetőséged a pároddal egy kis lopott időt kettesben tölteni a zsúfolt életedben, ám ma végre minden a terveitek szerint alakul és semmi nem állhat az utatokba. Zárkózzatok el a világ elől csak kettesben vagy menjetek el egy romantikus vacsorára és erősítsétek a kapcsolatotokat. Beszélgessetek, légy érdeklődő és nyitott, hiszen ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamiért a szerencse elpárolt mellőled, semmi nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni az eseményeket. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérdemeld a győzelmet, ami garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard is azt a sikert!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje bosszankodva figyeled, hogy mások a környezetedben milyen szerencsés csillagzat alatt születtek, te is szeretnél ugyanis legalább annyira sikeres lenni, mint oly sokan körülötted. Ne feledd azonban, lehetséges módon csupán kívülről tűnik úgy, hogy nekik csak a karjukat kell kinyújtani és mindent elérnek, ám korántsem biztos, hogy ha a helyükben lennél, ugyanezt gondolnád. Nem tudhatod ugyanis, hogy mások mennyi áldozatot hoznak a siker érdekében, így azt sem érdemes irigyelni, ha épp jól megy nekik a szekér. Inkább magadra figyelj, arra koncentrálj, hogy megtaláld azt az erőt magadban, amely segít elérni mindazt, amit szeretnél. Hidd el, hosszútávon sokkal jobban megéri ezzel foglalkozni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége a tennivalóidnak, akkor valakitől hirtelen olyasfajta segítséget kapsz a hétvége első napján, amellyel végül mindent időben be tudsz fejezni. Különösen büszke vagy magadra, hisz te sem hitted volna, hogy még ma pont kerülhet a folyamatban lévő ügyek végére és átadhatod magas a hétvégének, amikor csak azzal foglalkozhatsz, ami nem kötelező és ami a lelki épülésedet szolgálja. Ne feledkezz meg segítődről sem, hisz ha őt nem küldi a Sors, akkor bizony hosszasan vesztegeltél volna egy helyben. Használd ki a szabad estét, menj moziba a szerelmeddel, vegyél egy dögös tavaszi ruhát magadnak, esetleg hívd el egy barátnődet, akivel egy finom kávé limonádé mellett csacsoghatsz a világ dolgairól!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly döntés terhe nyomaszt a hétvége első napján, amely miatt valahogy képtelen vagy felszabadulni. Mivel nem szereted ezt a satuba szorult helyzetet, épp ezért mindent tegyél félre, hiszen eljött a pillanat, amikor csak erre az döntésre koncentrálva kell aprólékos részletességgel végigzongoráznod az egész folyamatot, minden egyes puzzle darabot a helyére illesztve annak érdekében, hogy végre elhatározásra juss. Ne félj kimondani azt, amit gondolsz, hidd el, hatalmas kő fog leesni a szívedről. Jóllehet, a döntés terhe sokkal jobban megrémített, mint a következménye, mégse feledd, azzal is számolnod kell majd, mi mivel jár, s ennek tükrében mondj A-t, vagy B-t!

BAK (december 22-január 20)

Kellemetlen témában kell állást foglalnod a hétvége folyamán, neked pedig fogalmad sincs, kire legyél tekintettel, a helyzetre, önmagadra vagy a hallgatóságra, ennek okán tulajdonképp hebegsz-habogsz, mintegy komolytalanná téve az egész szituációt. A másodperc tört része alatt kell megráznod és összeszedned magad, hisz nem veszítheted el a hitelességedet, nem véletlenül kértek ugyanis pont téged fel a szóban forgó ügyben történő állásfoglalásra. Igyekezz tehát diplomatikus választ adni, hisz azzal, amit kimondasz, értelemszerűen a felelősség egy részét is magadra vállalod. Próbálj okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben mégis bölcsebb a diplomatikus megoldást választani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján egy csapásra válhatsz népszerűvé a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, akkor bizony minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat, és akkor oda a nagy esély, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj tehát forró fejjel, igyekezz inkább racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzetet, hogy végül learathasd a babérokat. Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, ha pedig valaki, akkor te ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt számodra, a hétvége első napján teljesen világossá válik, végre megtalálod a részletekben az okot és az okozatot, ami rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyan megérteni, hogy mi és miért történik, ám most végre tisztán látsz mindent, ami hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass valamit, amin régóta dolgozol. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál inkább bele fogsz belegabalyodni az egész ügybe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!